Wella Professionals SP Styling Satin Polish крем за всички видове коса

Wella Professionals SP Styling Satin Polish крем за всички видове коса
Wella Professionals SP Styling Satin Polish крем за всички видове коса
75 мл.

Код: WLL0241 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.

Описание на продукта Wella Professionals SP Styling Satin Polish
Характеристика

Стилизиращият продукт Wella Professionals SP Styling Satin Polish подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.

Характеристики:

  • улеснява стилизирането
  • придава форма

Начин на употреба:
Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма.

Характеристика

Консистенция
крем
Ефект
изглаждане на косата
Дължина на косата
дълга коса

За марката Wella Professionals

Wella Professionals е първокласна марка за грижа за косата, свързваща хората с любов и страст към съвършената коса. За близо 140-те си години съществуване Wella Professionals предлага широка гама първокачествени продукти, които ще намерите в повече от 150 страни по света.

Марката с право се гордее с редица свои патенти, а качеството на продуктите отразява броя на получените престижни награди и отзивите на световно известни стилисти, с които тя си сътрудничи. В областта на боядисването Wella Professionals е абсолютен лидер на пазара. Боите за коса Wella винаги са гаранция за ефективност, лукс и качество. Не бива да убягват на вниманието ви шампоан и балсам Wella, масло за коса Wella или забавните и водещи тенденциите измиващи се бои Wella Colour Fresh.

Или сте измежду тези, които не правят компромиси и желаят най-добра грижа за косата? Тогава продуктите Wella са предназначени именно за вас. Изпитайте усещането за прекрасна коса!

Оценка Wella Professionals SP Styling Satin Polish