Wella Professionals Invigo Volume Boostкозметичен комплект (за богат обем)

Wella Professionals Invigo Volume Boost козметичен комплект (за богат обем)
Wella Professionals Invigo Volume Boost козметичен комплект (за богат обем)

Код: WLL07750 | Този продукт не е в наличност

Invigo Volume Boost маска за коса за всички видове коса 145 мл. + Invigo Volume Boost пяна за обем за всички видове коса 150 мл. + Invigo volume boost шампоан за обем за всички видове коса 250 мл.

Подарък за вас
Спестете 20% от цената на избрани луксозни комплекти сега! Въведете кода 20set в кошницата. Намалението не важи за продукти в промоция и разпродажба.

Описание на продукта Wella Professionals Invigo Volume Boost
Характеристика

Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект Wella Professionals Invigo Volume Boost. Пакет продукти за грим винаги е добър подарък.

Характеристики:

  • изключително подходящ за подарък
  • ще зарадва всяка жена
  • за коса без обем

Начин на употреба:
Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Характеристика

Тип коса
фина коса, всички видове коса
Ефект
Блясък и мекота, обем на косата, изглаждане на косата
Тип комплекти
подаръчен комплект
Тип на скалпа
всички видове скалп

За марката Wella Professionals

Wella Professionals е първокласна марка за грижа за косата, свързваща хората с любов и страст към съвършената коса. За близо 140-те си години съществуване Wella Professionals предлага широка гама първокачествени продукти, които ще намерите в повече от 150 страни по света.

Марката с право се гордее с редица свои патенти, а качеството на продуктите отразява броя на получените престижни награди и отзивите на световно известни стилисти, с които тя си сътрудничи. В областта на боядисването Wella Professionals е абсолютен лидер на пазара. Боите за коса Wella винаги са гаранция за ефективност, лукс и качество. Не бива да убягват на вниманието ви шампоан и балсам Wella, масло за коса Wella или забавните и водещи тенденциите измиващи се бои Wella Colour Fresh.

Или сте измежду тези, които не правят компромиси и желаят най-добра грижа за косата? Тогава продуктите Wella са предназначени именно за вас. Изпитайте усещането за прекрасна коса!

Оценка Wella Professionals Invigo Volume Boost