Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich изглаждащ балсам За коса

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich изглаждащ балсам За коса
Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich изглаждащ балсам За коса
150 мл.
18,40лв.

Код: WLL04526 | в наличност повече от 3 бр.
1
СПИДИ
още утре понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
още утре понеделник 17.05.2021 г.

Описание Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich
Характеристика

Балсамът без изплакване Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.

Характеристики:

  • улеснява разресването и следващото оформяне
  • хидратира косъма
  • осигурява мекота

Начин на употреба:
Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.

Характеристика

Консистенция
балсам
Тип коса
всички видове коса
Ефект
Блясък и мекота, изглаждане на косата, подхранване
Тип на скалпа
всички видове скалп

За марката Wella Professionals

Wella Professionals е първокласна марка за грижа за косата, свързваща хората с любов и страст към съвършената коса. За близо 140-те си години съществуване Wella Professionals предлага широка гама първокачествени продукти, които ще намерите в повече от 150 страни по света.

Марката с право се гордее с редица свои патенти, а качеството на продуктите отразява броя на получените престижни награди и отзивите на световно известни стилисти, с които тя си сътрудничи. В областта на боядисването Wella Professionals е абсолютен лидер на пазара. Боите за коса Wella винаги са гаранция за ефективност, лукс и качество. Не бива да убягват на вниманието ви шампоан и балсам Wella, масло за коса Wella или забавните и водещи тенденциите измиващи се бои Wella Colour Fresh.

Или сте измежду тези, които не правят компромиси и желаят най-добра грижа за косата? Тогава продуктите Wella са предназначени именно за вас. Изпитайте усещането за прекрасна коса!

Оценка Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich