Wella Professionals Invigo Color Service продукт за отстраняване на цвета

Wella Professionals Invigo Color Service продукт за отстраняване на цвета
Wella Professionals Invigo Color Service продукт за отстраняване на цвета
150 мл.
16,00лв.

Код: WLL05596 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
Избрани марки сега с 20% отстъпка. Просто въведете кода brands20 в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.
СПИДИ
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Wella Professionals Invigo Color Service
Характеристика

Продуктът за премахване на боя Wella Professionals Invigo Color Service нежно, но ефикасно почиства скалпа и кожата от попадналата върху тях боя за коса.

Характеристики:

  • лесно премахва остатъците от боя по кожата

Начин на употреба:
Нанесете върху памучен тампон и нежно обработете засегнатите места по кожата.

Характеристика

Начин На Употреба
Боядисване на косата в домашни условия

За марката Wella Professionals

Wella Professionals е първокласна марка за грижа за косата, свързваща хората с любов и страст към съвършената коса. За близо 140-те си години съществуване Wella Professionals предлага широка гама първокачествени продукти, които ще намерите в повече от 150 страни по света.

Марката с право се гордее с редица свои патенти, а качеството на продуктите отразява броя на получените престижни награди и отзивите на световно известни стилисти, с които тя си сътрудничи. В областта на боядисването Wella Professionals е абсолютен лидер на пазара. Боите за коса Wella винаги са гаранция за ефективност, лукс и качество. Не бива да убягват на вниманието ви шампоан и балсам Wella, масло за коса Wella или забавните и водещи тенденциите измиващи се бои Wella Colour Fresh.

Или сте измежду тези, които не правят компромиси и желаят най-добра грижа за косата? Тогава продуктите Wella са предназначени именно за вас. Изпитайте усещането за прекрасна коса!

Оценка Wella Professionals Invigo Color Service