Wella Professionals Illumina Color боя за коса

4×
Wella Professionals Illumina Color боя за коса
Wella Professionals Illumina Color боя за коса
13,89лв.
цвят 9/ 60 мл.
Код: WLL1009 | в наличност повече от 3 бр.

Само за професионална употреба

1
СПИДИ
още утре вторник 22.06.2021 г.
Лично получаване
още утре вторник 22.06.2021 г.

Описание Wella Professionals Illumina Color
Характеристика

Търсите перфектния цвят? Боята за коса Wella Professionals Illumina Color съдържа патентована технология, която предпазва кутикулата на косъма и запазва чистата ѝ прозрачност. Тя се съобразява с естествено тъмните и светлите места по косъма и по този начин запазва естествения вид на косата.

Характеристики:

  • придава на косата интензивен цвят
  • покрива надеждно до 70% от побелелите коси
  • осигурява естествен вид на боята
  • не създава нежелани отблясъци
  • прави косата мека и здрава
  • предпазва косата от увреждане

Съставки:

  • технология Microlight Wella Color – предпазва повърхността на косата

Начин за нанасяне:
Смесете боята Illumina Color с окислителя Welloxon Perfect 12% за изсветляване с 3 тона, 9% за изсветляване с 2 тона и 6% за изсветляване с 1 тон, прикриване на сивите коси или боядисване със същия или по-тъмен тон.

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Начин На Употреба
Професионални бои за коса
Цветове бои за коса
рус

За марката Wella Professionals

Wella Professionals е първокласна марка за грижа за косата, свързваща хората с любов и страст към съвършената коса. За близо 140-те си години съществуване Wella Professionals предлага широка гама първокачествени продукти, които ще намерите в повече от 150 страни по света.

Марката с право се гордее с редица свои патенти, а качеството на продуктите отразява броя на получените престижни награди и отзивите на световно известни стилисти, с които тя си сътрудничи. В областта на боядисването Wella Professionals е абсолютен лидер на пазара. Боите за коса Wella винаги са гаранция за ефективност, лукс и качество. Не бива да убягват на вниманието ви шампоан и балсам Wella, масло за коса Wella или забавните и водещи тенденциите измиващи се бои Wella Colour Fresh.

Или сте измежду тези, които не правят компромиси и желаят най-добра грижа за косата? Тогава продуктите Wella са предназначени именно за вас. Изпитайте усещането за прекрасна коса!

Оценка Wella Professionals Illumina Color4