Wella Professionals Eimi Stay Styled

спрей за фиксация За коса

Wella Professionals Eimi Stay Styled спрей за фиксация За коса
Wella Professionals Eimi Stay Styled спрей за фиксация За коса
300 мл.

Код: WLL2263 | Този продукт не е в наличност

Описание на продукта Wella Professionals Eimi Stay Styled

Лакът за коса Wella Professionals Eimi Stay Styled фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.

Характеристики:

  • солидно фиксира всички типове коса и прически
  • придава на косата жизненост и блясък
  • не слепя косата и придава на прическата естествен вид
  • предпазва от UV лъчите

Начин на употреба:
Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.

Характеристика

Ефект
Фиксация
Консистенция
спрей

За марката Wella Professionals

Wella Professionals е първокласна марка за грижа за косата, свързваща хората с любов и страст към съвършената коса. За близо 140-те си години съществуване Wella Professionals предлага широка гама първокачествени продукти, които ще намерите в повече от 150 страни по света.

Марката с право се гордее с редица свои патенти, а качеството на продуктите отразява броя на получените престижни награди и отзивите на световно известни стилисти, с които тя си сътрудничи. В областта на боядисването Wella Professionals е абсолютен лидер на пазара. Боите за коса Wella винаги са гаранция за ефективност, лукс и качество. Не бива да убягват на вниманието ви шампоан и балсам Wella, масло за коса Wella или забавните и водещи тенденциите измиващи се бои Wella Colour Fresh.

Или сте измежду тези, които не правят компромиси и желаят най-добра грижа за косата? Тогава продуктите Wella са предназначени именно за вас. Изпитайте усещането за прекрасна коса!