Wella Professionals Brilliance

шампоан за фина боядисана коса

Wella Professionals Brilliance шампоан  за фина боядисана коса
Wella Professionals Brilliance шампоан  за фина боядисана коса
1000 мл.

Код: WLL0082 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

Wella Professionals Brilliance
1000 мл.

Проследяване на наличността на стока

Описание на продукта Wella Professionals Brilliance

Описание:
Боядисаната и фина коса има нужда от деликатна и в същото време интензивна грижа, а точно за нея  е предназначен шампоанът  Wella Professionals Brilliancе за фина, боядисана коса. Благодарение на лекия си състав, този шампоан по никакъв начин не утежнява косата, а й гарантира перфектна грижа и й придава ослепителен блясък. Фината коса ще бъде жизнена и озарена, благодарение на съдържащия се в шампоана диамантен прах. Косата ви ще бъде нежно хидратирана, изпълнена с жизненост и наситен цвят. Шампоанът за фина, боядисана коса Wella Professionals Brilliance ограничава бързото изсветляване на цвета и придава на косата невероятна мекота.
Ефекти:
• снабдява боядисаната коса с необходимата хидратация
• предотвратява преждевременното отмиване на цвета
• увеличава интензивността на цвета
• придава озаряващ блясък на косата
Състав:
• диамантен прах- придава озаряващ блясък
• витамин Е- антиоксидант, защитаващ от свободните радикали
• масло от кайсия- хидратира
Тип коса:
Шампоанът е предназначен за фина коса, утежнена след боядисване или тониране.
Начин на употреба:
Нанесете от шампоана с помощта на върховете на пръстите си на мокра коса, след което добре разпенете и втрийте. След това изплакнете, а в случай на необходимост, повторете измиването. За още по-интензивен цвят и укрепване на косата, използвайте този шампоан в комбинация с продукти от серията Wella Professionals Brilliance за фина, боядисана коса- маска и балсам.

Характеристика

Ефект
Защита на цветовете, Повече обем на косата
Тип на косата
боядисана коса, фина коса

За марката Wella Professionals

Wella Professionals е първокласна марка за грижа за косата, свързваща хората с любов и страст към съвършената коса. За близо 140-те си години съществуване Wella Professionals предлага широка гама първокачествени продукти, които ще намерите в повече от 150 страни по света.

Марката с право се гордее с редица свои патенти, а качеството на продуктите отразява броя на получените престижни награди и отзивите на световно известни стилисти, с които тя си сътрудничи. В областта на боядисването Wella Professionals е абсолютен лидер на пазара. Боите за коса Wella винаги са гаранция за ефективност, лукс и качество. Не бива да убягват на вниманието ви шампоан и балсам Wella, масло за коса Wella или забавните и водещи тенденциите измиващи се бои Wella Colour Fresh.

Или сте измежду тези, които не правят компромиси и желаят най-добра грижа за косата? Тогава продуктите Wella са предназначени именно за вас. Изпитайте усещането за прекрасна коса!