Weleda Pregnancy and Lactation балсам за зърна

Weleda Pregnancy and Lactation балсам за зърна
Weleda Pregnancy and Lactation балсам за зърна
25 гр.
23,90лв.

Код: WEL02182 | в наличност повече от 2 бр.
1
СПИДИ
петък 18.06.2021 г.
Лично получаване
петък 18.06.2021 г.

Описание Weleda Pregnancy and Lactation
Характеристика

Weleda добре знае от какво се нуждаят майките. Затова в сътрудничество с акушерки и аптекари създава балсам за зърна Weleda Pregnancy and Lactation. Чистите натурални съставки защитават болезнените и напукани зърна и се грижат за тях по време на целия период на кърмене.

Характеристики:

  • балсамът предпазва и регенерира разранените зърна
  • ефикасно хидратира чувствителната кожа и подпомага възстановяването ѝ
  • подходящ за честа употреба преди и след кърмене
  • без аромати и етерични масла

Съставки:

  • невен – намалява раздразненията на кожата
  • пчелен восък – подхранва зоната около зърната
  • растителни масла
  • ланолин

Начин за нанасяне:
При бременност, около 6-8 седмици преди раждането нанасяйте балсама върху зърната на гърдите. Масажирайте нежно. След кърмене подсушете зърното и нанесете малко количество балсам, за да предотвратите напукването му. Не е нужно да избърсвате крема преди следващото кърмене. Използвайте винаги когато имате нужда. Преди спорт нанасяйте на местата, които могат да бъдат одрани.

Характеристика

Консистенция
балсам
Тип кожа
за всички типове кожа
Ефект
регенерация

За марката Weleda

Weleda е популярна в света марка за козметика, която е уникална с качеството на своите продукти и с грижата към околната среда. Философията на марката са най-високите стандарти за качество и устойчиво използване на природните ресурси.
Фирмата Weleda сама отглежда лечебни растения в собствени градини, всички продукти са произведени с прецизни производствени процеси и само от натурални суровини. Продуктите Weleda не съдържат никакви изкуствени консерванти.
Историята на компанията Weleda датира от 1920 г., когато трима новатори - холандска лекарка, австрийски философ и химик от Мюнхен, решават да създадат лаборатория, която да се занимава с производството на фармацевтични препарати за т.н. цялостна медицина.
В продължение на своята дълголетна история, компанията Weleda продължава да разработва и произвежда фармацевтични продукти, хранителни добавки и натурална козметика. Препаратите на марката Weleda са изключително нежни към кожата и благодарение на своите свойства са подходящи за много чувствителна кожа.

Оценка Weleda Pregnancy and Lactation