Vita Liberata Rapid автобронзант-мус с мигновен ефект

Vita Liberata Rapid автобронзант-мус с мигновен ефект
Vita Liberata Rapid автобронзант-мус с мигновен ефект
Light -> Dark 100 мл.
64,90лв.

Код: VTL01926 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
четвъртък 4.03.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 4.03.2021 г.

Описание на продукта Vita Liberata Rapid
Характеристика

Автобронзиращата пяна с незабавно действие Vita Liberata Rapid ви позволява да постигнете точно желания нюанс слънчев тен.

Само след 1 час от нанасянето кожата ви ще се сдобие с лек тен, след 2 часа ще постигнете средно интензивен бронзов загар, а след 3 часа ще можете да се похвалите с интензивен тен.

Характеристики:

  • придава на кожата желания тен
  • предлага на кожата интензивна хидратация
  • много бързо засъхва

Съставки:

  • технология „choose your shade“ – регулира нюанса на тена
  • система Moisture Locking – хидратира кожата в продължение на 72 часа
  • технология Flash Dry™ – гарантира бързо съхнене на продукта
  • без аромати и масла

Начин за нанасяне:
Нанасяйте върху чиста и ексфолирана кожа. С помощта на ръкавица разтрийте равномерно върху кожата с кръгообразни движения. Оставете да действа 1–3 часа в зависимост от желания интензитет на тена. Преди нанасяне не използвайте хидратиращи продукти.

Характеристика

Консистенция
пяна
Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Vita Liberata

Страст към здравословния загар – поддайте се и вие на феномена автобронзанти. Vita Liberata съчетава козметиката за грижа с автобронзантите, защото нейната цел е да постигне кожа, която е красива на външен вид и прекрасна на допир. Осигурете си удобно у дома естествено изглеждащ тен с продуктите на Vita Liberata, които освен това, благодарение на технологията Odor Remove™, са изцяло без мирис.

Ключова роля в съдържанието на продуктите имат натуралните и сертифицирани органични екстракти. Автобронзиращата козметика Vita Liberata е първата, която предлага изцяло нетоксични продукти от този тип и по този начин съчетава иновациите и етичното отношение към природата. И поради тази причина марката спечелва знаменитости по цял свят – нейни почитатели са например Гуинет Полтроу, Рита Ора и Ели Голдинг.

Тониращият автобронзантен крем или пяна Vita Liberata Fabulous ще придаде на кожата ви не само здравословен загар, но и ще ѝ гарантира кадифена мекота и дълготрайна хидратация. Перфектен бронз ще ви осигури също автобронзантният спрей Vita Liberta, с чиято помощ дори на зимен бал краката ви ще изглеждат така, сякаш току-що сте се върнали от лятна отпуска. А иновативните бързо съхнещи продукти Vita Liberata Phenomenal придават на кожата красив тен в продължение на цели 3 седмици!

Оценка Vita Liberata Rapid