Vita LiberataFabulous Self Tanning Mist автобронзираща мъгла

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Mist автобронзираща мъгла
Vita Liberata Fabulous Self Tanning Mist автобронзираща мъгла
200 мл.
33,00лв.

В наличност | Код: VTL02062
1
СПИДИ
понеделник 13.12.2021 г.
Лично получаване
още утре петък 10.12.2021 г.

Автобронзантът за тяло Vita Liberata Fabulous е гаранция за красив загар на кожата през цялата година.

Характеристики:

  • придава на кожата бронзов оттенък
  • хидратира и подхранва
  • може да се ползва за лице и тяло
  • лесно се прилага, бързо засъхва

Начин на употреба:
Нанасяйте само върху чиста, суха и депилирана кожа. За най-добър резултат ползвайте ръкавицата за нанасяне.

Важни предупреждения

Да се съхранява извън обсега на деца. Изплакнете очите незабавно с вода, ако продуктът попадне в тях. Да се избягва контакт с очите. Да не се гълта.
Пълен текст

Характеристика

Тип кожа
за всички типове кожа
Активни вещества
хиалуронова киселина, алое вера, С Пантенол

Страст към здравословния загар – поддайте се и вие на феномена автобронзанти. Vita Liberata съчетава козметиката за грижа с автобронзантите, защото нейната цел е да постигне кожа, която е красива на външен вид и прекрасна на допир. Осигурете си удобно у дома естествено изглеждащ тен с продуктите на Vita Liberata, които освен това, благодарение на технологията Odor Remove™, са изцяло без мирис.

Ключова роля в съдържанието на продуктите имат натуралните и сертифицирани органични екстракти. Автобронзиращата козметика Vita Liberata е първата, която предлага изцяло нетоксични продукти от този тип и по този начин съчетава иновациите и етичното отношение към природата. И поради тази причина марката спечелва знаменитости по цял свят – нейни почитатели са например Гуинет Полтроу, Рита Ора и Ели Голдинг.

Тониращият автобронзантен крем или пяна Vita Liberata Fabulous ще придаде на кожата ви не само здравословен загар, но и ще ѝ гарантира кадифена мекота и дълготрайна хидратация. Перфектен бронз ще ви осигури също автобронзантният спрей Vita Liberta, с чиято помощ дори на зимен бал краката ви ще изглеждат така, сякаш току-що сте се върнали от лятна отпуска. А иновативните бързо съхнещи продукти Vita Liberata Phenomenal придават на кожата красив тен в продължение на цели 3 седмици!