Vila Hermanos Apothecary Patchouli & Vanilla aроматизиращ дифузер с пълнител

Vila Hermanos Apothecary Patchouli & Vanilla aроматизиращ дифузер с пълнител
Vila Hermanos Apothecary Patchouli & Vanilla aроматизиращ дифузер с пълнител
100 мл.

Код: VLH06838 | Този продукт не е в наличност

Описание Vila Hermanos Apothecary Patchouli & Vanilla
Състав

Ароматизиращият дифузер Vila Hermanos Apothecary Patchouli & Vanilla представлява приятен начин за освежаване на вашия интериор. Ароматизиращият дифузер съдържа пълнител, който с помощта на поставените пръчици постепенно се изпарява във въздуха и създава много уютен аромат в помещението.

Характеристики:

  • сладък аромат
  • дървесен аромат

Начин на употреба:
Този ароматизиращ дифузер се доставя включително с пълнителя. Понякога можете също да увеличите интензивността на аромата във вашия интериор със завъртане на напоените пръчици. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. При съприкосновение на съдържанието на дифузера с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
пачули, анасон
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
цветни нотки, ванилия
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус, бреза, кехлибар
Видове аромати за дома
дървесен, сладък
Вид арома дифузер
пръчка

Оценка Vila Hermanos Apothecary Patchouli & Vanilla