Victoria's SecretRomantic спрей за тяло за жени

5×
Victoria's Secret Romantic спрей за тяло  за жени
Victoria's Secret Romantic спрей за тяло  за жени
250 мл.

Код: VIS0860 | Този продукт не е в наличност

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

Описание Victoria's Secret Romantic

Обгърнете се в съблазнителна аура, която със сигурност ще привлече към вас вашия избраник. Дамският спрей за тяло Victoria’s Secret Romantic с мамещ цветен аромат перфектно допълва естествената ви красота. Насладете се на всеки миг със сърце, изпълнено с любов.

  • страстен цветен аромат
  • привлича вниманието на всеки мъж, който се намира наоколо
  • винаги приятно освежава

Съставки на аромата
В ароматната композиция се срещат в уникална хармония нежни листенца роза и фрезия с чувствен мускус. Композицията оставя изключително женско и свежо усещане и прави всеки миг по-приятен. Мъглата Victoria’s Secret Romantic ще бъде вашата любов от първо вдъхване.

За марката Victoria's Secret

Парфюми Victoria's Secret | Може би няма да намерите модел по света, който да не копнее да се превърне в така нареченото „ангелче“ на Victoria's Secret. Тази модна марка е основана през 1977 г. от американския бизнесмен Рой Реймънд. Рой достига до заключението, че повечето мъже (включително и той) биха се радвали, ако могат да купуват бельо за своите партньорки в специализиран магазин. Затова той открива такъв магазин. Интересът надминава неговите очаквания - след първата година трябва да отвори три нови филиала.
Днес Victoria's Secret продава не само луксозни облекла, но и първокласна козметика. Огромен успех постигат предимно нейните парфюми. Вероятно най-популярната продуктова серия е Dream Angels, която е предложена на пазара през 2000 г. и от тогава редовно е актуализирана.
Victoria's Secret се гордее, че за нея работят само най-славните супер модели като Жизел Бюндхен, Миранда Кер и Наоми Кембъл. Не по-малко придирчива е при парфюмите - за създаването на ароматите Victoria‘s Secret са участвали и участват Ани Бузантиан, Адриана Медина, Марк Книтковски, Александра Карлин, Карлос Виналс и други големи имена в тази област.
Специално внимание заслужават и други продукти на Victoria's Secret - например душ геловете и тоалетните млека и кремове. Те са достъпни в много различни колекции (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne…), от които наистина всеки ще си избере. Нещо повече, предлагат се на изненадващо ниски цени.
Марката Victoria's Secret обезателно ще се хареса на всички, които искат да бъдат секси, обичат чувствени, нежни и изискани аромати, желаят да опитат козметиката, която е любима на холивудските знаменитости.

Оценка Victoria's Secret Romantic3