Vichy Slow Âge

козметичен пакет I.

Vichy Slow Âge козметичен пакет  I.
Vichy Slow Âge козметичен пакет  I.
Vichy Slow Âge козметичен пакет  I.
Специална отстъпка
52,80лв.

Код: VCH07365 | в наличност повече от 1 бр.

Леко измачкана опаковка | Съдържание на продукта: 100%

Комплектът съдържа: Slow Âge Daily Care Targeting Developing Signs of Ageing SPF 30 50 ml + Pureté Thermale One Step Cleansing Micellar Solution 3 in 1 30 ml + Minéral 89 Fortifying and Plumping Daily Booster 5 ml

бр
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Купете продукти на марката Vichy на стойност минимум 53 лв. и като подарък ще получите почистваща емулсия 3в1 в 100 мл. опаковка.
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 27.03.2019 г.
Vichy Slow Âge
| 52,80лв.

Характеристика

Възраст
първи бръчки
Тип комплекти
козметичен пакет
Тип на кожата на лицето
за всеки тип кожа, включително и чувствителна

За марката Vichy

Дермокозметиката Vichy е синоним на качество при грижата за кожата. Тя е създадена с цел да се грижи за всеки тип кожа, дори и най-чувствителната. Продуктите на Vichy допринасят за видими резултати чрез комбиниране на активните вещества от термалната вода Vichy, която е призната поради високото съдържание на минерали с успокояващи, подсилващи и регенеративни свойства.

Марката Vichy е типичен представител на максимално успешното сближаване на козметиката и медицината. Отлична поносимост, доказана ефикасност, формули на базата на най-новите изследвания, спазване на етичните норми при производството – това са разпознаващите черти на дермокозметиката Vichy.

Vichy помага на жените по целия свят в ежедневната грижа за лицето и кожата. Посланието на Лаборатории Vichy е да разработва цялостна гама козметични продукти, именно за всеки тип кожа. Портфолиото на тази дермокозметична марка включва всичко необходимо за перфектна ежедневна грижа за цялото семейство. Vichy има отговор на всяко ваше желание.