Vichy Neovadiol Compensating Complex

козметичен пакет I.

Vichy Neovadiol Compensating Complex козметичен пакет  I.
Vichy Neovadiol Compensating Complex козметичен пакет  I.
Vichy Neovadiol Compensating Complex козметичен пакет  I.
Ново
63,90лв.

Код: VCH06268 | Повече от 20 бр. са в наличност

Комплектът съдържа: Neovadiol Compensating Complex Advanced Replenishing Care 50 ml + Pureté Thermale One Step Cleansing Micellar Solution 3 in 1 30 ml + Minéral 89 Fortifying and Plumping Daily Booster 5 ml

бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
петък, 14.12.2018 г.
Vichy Neovadiol Compensating Complex
| 63,90лв.

Характеристика

козметичен пакет
Възраст
зряла кожа
Тип на кожата на лицето
нормална, смесена, чувствителна

За марката Vichy

Дермокозметиката Vichy е синоним на качество при грижата за кожата. Тя е създадена с цел да се грижи за всеки тип кожа, дори и най-чувствителната. Продуктите на Vichy допринасят за видими резултати чрез комбиниране на активните вещества от термалната вода Vichy, която е призната поради високото съдържание на минерали с успокояващи, подсилващи и регенеративни свойства.

Марката Vichy е типичен представител на максимално успешното сближаване на козметиката и медицината. Отлична поносимост, доказана ефикасност, формули на базата на най-новите изследвания, спазване на етичните норми при производството – това са разпознаващите черти на дермокозметиката Vichy.

Vichy помага на жените по целия свят в ежедневната грижа за лицето и кожата. Посланието на Лаборатории Vichy е да разработва цялостна гама козметични продукти, именно за всеки тип кожа. Портфолиото на тази дермокозметична марка включва всичко необходимо за перфектна ежедневна грижа за цялото семейство. Vichy има отговор на всяко ваше желание.