Vichy Dercos Neogenic

процедура за възобновяване на косата

18×
Vichy Dercos Neogenic процедура за възобновяване на косата
Vichy Dercos Neogenic процедура за възобновяване на косата
28x6 мл.

Код: VCH1141 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Изберете удивителен подарък в кошницата при поръчка над 80 лв.

Описание на продукта Vichy Dercos Neogenic

Описание:
Грижата за коса Vichy Dercos Neogenic подпомага функцията на стволовите клетки при обновяването на косата. Специално е създадена, за да предотвратява втвърдяването на колагеновите кутии и съответно да запазва тъканта около крените. По този начин коренът на косъма е по-здраво прикрепен към скалпа. Главна съставка в грижата за коса Dercos Neogenic е молекулата Stemoxydine, която осигурява оптимални условия за правилно фукнциониране на стволовите клетки, които се намират в луковицата на косъма и подпомага тяхното обновяването. Цел на продукта Dercos Neogenic е да активизира луковицата на косъма и да започне да се образува напълно нов косъм. Грижата за коса Dercos Neogenic съдържа еднократни ампули по 6 мл, които е препоръчително да се изполозват в продължение на три месеца най-добре по един път на ден върху суха или влажна коса. Всяка опаковка също така съдържа ергономичен масажен апликатор, който помага за максимално ефективното нанасяне на ампулите направо върху косата. Консистенцията на продукта Vichy Dercos Neogenic е много приятна, не лепи и не разваля външния Ви вид. Грижата за коса много бързо се абсорбира, хипоалергична е и е без парабени. Продуктът е подходящ и за мъже и за жени.


Действие:

  • предотвратява втвърдяването на колагеновите кутии
  • презарежда стволовите клетки
  • активизира фуликулите на косъма

Активни съставки:

  • Stemoxydine 5% - подпомага и осигурява оптимални условия за правилно фукнциониране на стволовите клетки и в последствие стимулира растежа на косата

Тип коса:
Оредяваща коса

Начин на използване:
Еднократната ампула от продукта използвайте по един път на ден в продължение на три месеца. Продуктът нанасяйте с помощта на апликатора на суха или влажна коса. Не излаквайте косата!

Характеристика

Ефект
Стимулиране на растежа на косата
Консистенция
серум
Тип на косата
oредяваща коса и косопад

За марката Vichy

Дермокозметиката Vichy е синоним на качество при грижата за кожата. Тя е създадена с цел да се грижи за всеки тип кожа, дори и най-чувствителната. Продуктите на Vichy допринасят за видими резултати чрез комбиниране на активните вещества от термалната вода Vichy, която е призната поради високото съдържание на минерали с успокояващи, подсилващи и регенеративни свойства.

Марката Vichy е типичен представител на максимално успешното сближаване на козметиката и медицината. Отлична поносимост, доказана ефикасност, формули на базата на най-новите изследвания, спазване на етичните норми при производството – това са разпознаващите черти на дермокозметиката Vichy.

Vichy помага на жените по целия свят в ежедневната грижа за лицето и кожата. Посланието на Лаборатории Vichy е да разработва цялостна гама козметични продукти, именно за всеки тип кожа. Портфолиото на тази дермокозметична марка включва всичко необходимо за перфектна ежедневна грижа за цялото семейство. Vichy има отговор на всяко ваше желание.