Vichy Deodorant минерален дезодорант с 48 часов ефект

Vichy Deodorant минерален дезодорант с 48 часов ефект
Vichy Deodorant минерален дезодорант с 48 часов ефект
50 мл.

Код: VCH08140 | Този продукт не е в наличност

Описание Vichy Deodorant
Характеристика

Иска ви се да имате максимално ефективен дезодорант, който да ви предпазва за дълго от неприятните телесни миризми? Минералният дезодорант с 48-часов ефект Vichy Deodorant няма да ви разочарова. Поддържа кожата под мишниците свежа и предотвратява мириса за цели два дни. Освен това, благодарение на нулевото съдържание на алкохол, не предизвиква раздразнение и без притеснения можете да го нанасяте и върху току-що обръсната кожа.

Характеристики:

  • поддържа кожата под мишниците свежа до 48 часа
  • предотвратява появата на неприятна миризма
  • поддържа кожата под мишниците успокоена
  • може да се нанася и след бръснене

Съставки:

  • магнезий, натрий, калций – предотвратяват появата на миризма на пот
  • минерализираща термална вода Vichy – предпазва кожата от раздразнение
  • без алкохол

Начин за нанасяне:
Нанасяйте сутрин върху чистата и суха кожа под мишниците.

Характеристика

Вид опаковка
рол он
Тип кожа
чувствителна

За марката Vichy

Дермокозметиката Vichy е синоним на качество при грижата за кожата. Тя е създадена с цел да се грижи за всеки тип кожа, дори и най-чувствителната. Продуктите на Vichy допринасят за видими резултати чрез комбиниране на активните вещества от термалната вода Vichy, която е призната поради високото съдържание на минерали с успокояващи, подсилващи и регенеративни свойства.

Марката Vichy е типичен представител на максимално успешното сближаване на козметиката и медицината. Отлична поносимост, доказана ефикасност, формули на базата на най-новите изследвания, спазване на етичните норми при производството – това са разпознаващите черти на дермокозметиката Vichy.

Vichy помага на жените по целия свят в ежедневната грижа за лицето и кожата. Посланието на Лаборатории Vichy е да разработва цялостна гама козметични продукти, именно за всеки тип кожа. Портфолиото на тази дермокозметична марка включва всичко необходимо за перфектна ежедневна грижа за цялото семейство. Vichy има отговор на всяко ваше желание.

Оценка Vichy Deodorant