Versace Miniatures Collection подаръчен комплект IV. (колекционерско издание)

Versace Miniatures Collection подаръчен комплект IV. (колекционерско издание)
Versace Miniatures Collection подаръчен комплект IV. (колекционерско издание)

Код: VER1866 | Този продукт не е в наличност

Информация за парфюма Versace Miniatures Collection
Състав

Комплектът съдържа:

  • Yellow Diamond тоалетна вода 5 мл.
  • Bright Crystal тоалетна вода 5 мл.
  • Man тоалетна вода 5 мл.
  • Pour Homme тоалетна вода 5 мл.
  • Eros тоалетна вода 5 мл.

Състав

Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Versace

Не само в света на модата марката Versace е символ на италиански лукс и неподвластен на времето стил с щипка екстравагантност. В магазините за мода, парфюми и аксесоари емблематичното лого с Медуза се свързва с модерния стил на живот и любовта към италианските традиции и семейното наследство.

Историята на луксозната марка започва през 1978 г., когато прогресивният и екстравагантен дизайнер Джани Версаче (Gianni Versace) я основава в Милано. Специфичният му стил веднага печели поддръжници по цял свят и марката Versace става една от водещите международни модни къщи. Първият парфюм на Versaсе – Gianni Versace for Women – е представен на пазара през 1981 година, а днес портфолиото от аромати Versace включва няколко десетки ухания за жени и мъже.

Сред най-известните парфюми на Versace за мъже е тоалетната вода Versace Eros с богата на аромати композиция, тоалетната вода Dylan Blue и Versace The Dreamer или буквално горещата парфюмна вода Versace Eros Flame. Дамите по целия свят приемат с любов легендарния плодово-цветен аромат Versace Bright Crystal или цветно-дървесния Versace Versense. На голям успех се радват и парфюмите на Versace за мъже и жени в подаръчни комплекти, заедно с козметика за тяло.

Опитайте уханията на парфюмите Versace – необуздани аромати с италиански темперамент.

Оценка Versace Miniatures Collection