VersaceDylan Blue Pour Homme подаръчен комплект VI. за мъже

Versace Dylan Blue Pour Homme подаръчен комплект VI. за мъже
Versace Dylan Blue Pour Homme подаръчен комплект VI. за мъже

Този продукт не е в наличност | Код: VER08148

тоалетна вода 50 мл. + Гел за душ и вана 50 мл. + балсам за след бръснене 50 мл.

Комплектът съдържа:

  • тоалетна вода 50 мл.
  • Гел за душ и вана 50 мл.
  • балсам за след бръснене 50 мл.

Състав

Вид аромат
Ароматни
Тип комплекти
подаръчен комплект

Не само в света на модата марката Versace е символ на италиански лукс и неподвластен на времето стил с щипка екстравагантност. В магазините за мода, парфюми и аксесоари емблематичното лого с Медуза се свързва с модерния стил на живот и любовта към италианските традиции и семейното наследство.

Историята на луксозната марка започва през 1978 г., когато прогресивният и екстравагантен дизайнер Джани Версаче (Gianni Versace) я основава в Милано. Специфичният му стил веднага печели поддръжници по цял свят и марката Versace става една от водещите международни модни къщи. Първият парфюм на Versaсе – Gianni Versace for Women – е представен на пазара през 1981 година, а днес портфолиото от аромати Versace включва няколко десетки ухания за жени и мъже.

Сред най-известните парфюми на Versace за мъже е тоалетната вода Versace Eros с богата на аромати композиция, тоалетната вода Dylan Blue и Versace The Dreamer или буквално горещата парфюмна вода Versace Eros Flame. Дамите по целия свят приемат с любов легендарния плодово-цветен аромат Versace Bright Crystal или цветно-дървесния Versace Versense. На голям успех се радват и парфюмите на Versace за мъже и жени в подаръчни комплекти, заедно с козметика за тяло.

Опитайте уханията на парфюмите Versace – необуздани аромати с италиански темперамент.