Преминете към основното съдържание
Vera Wang Lovestruck парфюмна вода за жени
Vera Wang Lovestruck парфюмна вода за жени
Vera Wang Lovestruck парфюмна вода за жени
Vera Wang Lovestruck парфюмна вода за жени
Vera Wang Lovestruck парфюмна вода за жени
глава
мандарина, гуаява
сърце
тубероза, лотос
база
дърво, мускус
Вид ароматЦветни

Vera Wang Lovestruck е вълшебна новост за жени, която се нарежда между по-сладките, плодово-цветни парфюми. Lovestruck съчетава чувствените усещания на нежност, романтика и страст, които изживява жената, когато в нея проникват първите любовни трепети. Парфюмът от луксозната модна марка "Вера Уанг" е целунат от екзотиката на сочни плодове, погален от прекрасната чистота на цветя и облечен в съблазнителните тонове на магическо дърво. Опитайте Lovestruck, който идеално ще послужи на непоправимите романтични души.

Новият аромат от Вера Уанг е предназначен за топлото пролетно или лятно време. Всеки път, когато се облечете в розовите воали на любовта, ще се чувствате неустоима. Lovestruck има и привлекателен флакон, който ще се отличи  във Вашата колекция от козметика и парфюми. Оригиналният му дизайн също ще допълни романтичните моменти и ще Ви припомни така приятното страстно усещане.

Хармонично съчетаните плодове, цветя и дърво се разгръщат със сладка гуава, освежаваща мандаринка и ангелски невинна ангелика. Романтичният полъх на цветя от аромата на Вера Уанг е предоставен от скъпоценния лотосов цвят и класическата елегантност, която придава тубероза. Ще бъдете неустоима, диво чувствена и привлекателна, благодарение на екстракта от истински мускус, който събужда сетивата в комбинация с топло дърво. Парфюмната вода Lovestruck е с изключителна трайност.

Елегантността, лукса, изтънчеността и обаянието на истинските жени. Това е Вера Уанг. Легендарната дизайнерка на сватбени рокли. Нейните рокли нямат подобни в света. Към красивата рокля принадлежи и прекрасен аромат. Затова Вера Уанг е създала колекция парфюми, които са предназначени за всички жени, които сънуват с отворени очи. В тях ще откриете чистота, престиж, оригиналност и сила. Остава само да си изберете.

Новото попълнение от 2012 г. е увенчано с топлещо усещане на любовта, сладки плодове и прекрасни цветя. Всички младолики жени, със сигурност, ще оценят парфюма Lovestruck, който ще предизвика любовен трепет от пръв поглед. Ще се влюбите в това усещане, което ще Ви предостави в красива опаковка луксозната марка "Вера Уанг."

Vera WangLovestruck парфюмна вода за жени

1×
82,20лв.
По-изгодно с 20 %
100 мл.
65,60лв.

в наличност повече от 2 бр. | 65,60лв. / 100 мл., вкл. ДДС | Код: VWA0035
1
Искам да науча повече за гравирането
СПИДИ
петък 19.07.2024 г.
Лично получаване
четвъртък 18.07.2024 г.