Tweezerman G.E.A.R. козметичен комплект I. (за мъже)

Tweezerman G.E.A.R. козметичен комплект I. (за мъже)
Tweezerman G.E.A.R. козметичен комплект I. (за мъже)
козметичен комплект I. (за мъже)
38,50лв.

Код: TWZ00816 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
петък 5.03.2021 г.
Лично получаване
петък 5.03.2021 г.

Описание на продукта Tweezerman G.E.A.R.
Характеристика

Оформете брадата си съобразно собствените си предпочитания и в удобството на собствения си дом. Козметичният комплект за мъже Tweezerman Studio Collection съдържа изключително остра ножица за прецизно оформяне и подстригване на брадата, както и гребен за сресване по време на оформянето и след него. Благодарение на ергономичната си форма и дръжка, пригодени за мъжките пръсти, ножицата идеално пасва на ръката и, след работа с нея, ще изглеждате все едно току-що сте излезли от професионален бръснарски салон.

Характеристики:

  • комплект за поддържане на формата и редовно подстригване на брадата и мустаците
  • гребенът и ножицата имат ергономичен дизайн, лесни са за държане и работа
  • острият ръб на ножицата осигурява равномерно и прецизно подстригване
  • ножицата е изработена от неръждаема стомана, която е много издръжлива и лесна за почистване

Комплектът съдържа:

  • ножица от неръждаема стомана
  • гребен

Начин на употреба:
Срешете брадата по посока на растежа и подстрижете на малки части. След всяко използване почистете с алкохол или пероксид. Ножицата може да бъде заточвана.

Характеристика

Тип комплекти
изгодна опаковка

За марката Tweezerman

p>Марка Tweezerman предлага уникални козметични помощници, които значително ще улеснят ежедневната грижа за вашата красота. Копнеете за идеално оформени вежди, перфектно почистена кожа или качествен маникюр? Можете да разчитате на козметични помощници Tweezerman, които с удоволствие използват милиони жени по целия свят! Тази отлична нюйоркска марка  е препоръчвана от професионалните гримьори на холивудските знаменитости и модели! Американската марка Tweezerman е успешно представена на пазара през 1980 г. Между най-популярните продукти на тази марка е легендарната пинсета Tweezerman Slant, която има скосени краища за изключителна прецизност. Тази пинсета вече за дванадесети път печели престижната оценка на американското списание Allure „Best of Beauty“ в категорията за пинсети и е представена в Залата на славата на Allure. Всички козметични помощници Tweezerman са ръчно изработени и са от висококачествена неръждаема стомана . Марката Tweezerman не спира да работи върху своите продукти и постоянно предлага иновации на клиентите си.

Оценка Tweezerman G.E.A.R.