Tweezerman Studio Collection апликатор за мигли

Tweezerman Studio Collection апликатор за мигли
Tweezerman Studio Collection апликатор за мигли
40,50лв.

Код: TWZ00808 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 9.03.2021 г.

Описание на продукта Tweezerman Studio Collection

Залепването на изкуствени мигли никога не е било по-лесно. Апликаторът за мигли Tweezerman Studio Collection е професионален помощник за прецизно нанасяне на класически изкуствени мигли на една лента, както и на отделни снопчета. През 2018 г. апликаторът спечели престижната награда на списание Allure. Няма значение, дали сте начинаещ или експерт - всеки може да постави изкуствени мигли с този апликатор.

Характеристики:

  • извит връх за лесно поставяне на изкуствени мигли
  • тесният връх дава възможност да се види точното място на поставяне
  • ергономичен дизайн за удобно хващане и контрол над инструмента

Начин на употреба:
Започнете с извиването на естествените си мигли – това ще улесни закрепването на изкуствените мигли. Ако желаете да поставите изкуствени мигли на лента, предварително я изрежете според дължината на клепача.
Дръжте апликатора между палеца и показалеца така, че върхът му да сочи надолу. Хванете лентата с изкуствени мигли или снопчето и нанесете малко количество лепило. Изчакайте няколко секунди докато лепилото съвсем леко засъхне. С помощта на апликатора поставете изкуствените мигли на желаното място на линията на естествените. Внимателно притиснете изкуствените мигли към основата на естествените с апликатора.
Ако върху апликатора остане малко лепило, просто го почистете със сапун и вода.

За марката Tweezerman

Марка Tweezerman предлага уникални козметични помощници, които значително ще улеснят ежедневната грижа за вашата красота. Копнеете за идеално оформени вежди, перфектно почистена кожа или качествен маникюр? Можете да разчитате на козметични помощници Tweezerman, които с удоволствие използват милиони жени по целия свят! Тази отлична нюйоркска марка  е препоръчвана от професионалните гримьори на холивудските знаменитости и модели! Американската марка Tweezerman е успешно представена на пазара през 1980 г. Между най-популярните продукти на тази марка е легендарната пинсета Tweezerman Slant, която има скосени краища за изключителна прецизност. Тази пинсета вече за дванадесети път печели престижната оценка на американското списание Allure „Best of Beauty“ в категорията за пинсети и е представена в Залата на славата на Allure. Всички козметични помощници Tweezerman са ръчно изработени и са от висококачествена неръждаема стомана . Марката Tweezerman не спира да работи върху своите продукти и постоянно предлага иновации на клиентите си.

Оценка Tweezerman Studio Collection