Преминете към основното съдържание

TRESemmé

За марката TRESemmé

Красивата прическа придава самочувствие и прави деня по-хубав. Това много добре го знае и марката TRESemmé, чието послание е да създава продукти за грижа за косата, които са също толкова качествени колкото продуктите във фризьорските салони, но много по-достъпни. Защото всяка жена заслужава да се чувства очарователна.

Козметиката за коса TRESemmé се появява на пазара за пръв път през 1948 г. Основателката на марката Една Л. Ем отначало работела като фризьорка и знаела, че красивата коса умее да повдигне самочувствието на жената. По времето, когато качествените продукти били достъпни само в салоните, тя дошла с визията да предложи грижа за косата на професионално ниво и за домашна употреба. Така тази интелигентна и красива дама с търговски нюх се записала в историята на фризьорския свят.

Наименованието TRESemmé е игра на думи – препраща към името на основателката си, а в същото време напомня френското „très-aimé“ (много обичан). И вие ще заобичате продуктите TRESemmé. Спреят TRESemmé Heat Defence предпазва косата от увреждане при сушене със сешоар или обработка с преса, маската за коса TRESemmé Biotin + Repair 7 възстановява незабавно структурата и красотата на косата. Серията TRESemmé Keratin Smooth придава на косата блясък, прави я по-лесна за обработка и предотвратява накъсването.

Доверете се на продуктите за коса TRESemmé, благодарение на които всеки ден ще се наслаждавате на усещането, че току-що сте излезли от фризьорския салон.

пълен текст скрий текста