TouchBack

                                                       Козметика "TouchBack"

Козметика "TouchBack" предлага идеално решение за израсналата сива коса.Вече няколко седмици имате красива боядисана коса, но ви дразнят израстналите сиви корени на косата? Ако не желаете да боядисвате често косата си в кратки интервали от време, тогава насочете вниманието си към невероятния коректор за коса "TouchBack Hair Marker".

Тoва е продукт на американската козметична марка "TouchBack by Colormark", която притежава редица престижни награди. Не е чудно ,че придобива популярност и признание от много експерти, тъй като  предоставя изискани решения към честите проблеми със сивата коса и израстването й. Нанася се много лесно, изглежда естествено, не се разпада, а при правилен избор на нюанс, резултатът е отличен.

Преди няколко години,вицепрезидентът на компанията "L'Oreál USA" Джоан Ласкър, споделя как на пазара липсва продукт, който би помогнал за израстялата коса. Като брюнетка, от личен опит знае, че особено тъмната коса изглежда перфектно само около две седмици след боядисване.След това разбира се започва естествено израстване на косата, което е видимо и определено не изглежда добре.Джоан започва да търси продукт, който не вреди на косата, оцветява я максимално естествено и покрива израстналата коса в корените. Нито един от традиционните продукти не я задоволява и така тя се присъединява към екип от експерти и основава собствена козметична марка "Colormark", а през 2009 г., представя пред света коректор за коса "TouchBack Hair Marker".

Как действа коректора? става въпрос за временен цвят под формата на писалки, който се нанася директно върху суха коса и моментално покрива сивите корени или израстналата по-светла коса. Голямото предимство е, че продуктът не съдържа пероксид или амоняк, а съдържа балсам и пшеничен протеин. Благодарение на специалния апликатор "Fiber FlowTM" се прилага много лесно и удобно.Изберете своя нюанс от осемте в палитрата на "TouchBack", нанесете върху косата, изчакайте малко да подейства  и увереността Ви ще се върне обратно! Няма повече сива или израстнала коса, а просто красива коса. С коректорът за коса "TouchBack" спокойно ще "оцелеете" в интервала между боядисванията.

Друг сензационен марков продукт на "TouchBack" е писалката за подчертаване и оформяне на веждите. Временния цвят, съдържащ се в писалката доставя естествена форма и плътност на веждите.Перфектно се справя с по-тънки, слаби или прекалено тънки вежди, с липсващи или по-светли косъмчета по линията им. Отново не липсва комфортен апликатор за лесно нанасяне, а цвета съдържа и овесени протеини, които перфектно изглаждат всяко косъмче.Изобщо не бива да се притеснявате от неестествено покритие или матов ефект, след нанасяне веждите са естествени и изглеждат професионално оформени.

пълен текст скрий текста

За съжаление в момента нямаме в наличност никакви продукти на марка TouchBack.