Tiziana Terenzi Gold Kirke парфюмен екстракт унисекс

6×
Tiziana Terenzi Gold Kirke парфюмен екстракт унисекс
Tiziana Terenzi Gold Kirke парфюмен екстракт унисекс
100 мл.

Код: TRZ0149 | Този продукт не е в наличност

Описание Tiziana Terenzi Gold Kirke
Състав

Можете да си подсладите живота не само с шоколад. Чудесно се справя също парфюмният екстракт Tiziana Terenzi Gold Kirke, с който ще се почувствате просто божествено. И нищо чудно – нали е кръстен на гръцката богиня Кирка. Сладко-плодовият аромат на парфюмния екстракт ще ви придаде сила като вълшебната напитка на античната богиня. Ароматът е унисекс, което означава, че ако започне загадъчно да намалява, значи я ползва и скъпата ви половинка.

  • тропичен плодов аромат
  • за чувствени жени и смели мъже
  • силен и изразителен аромат за топлите дни

Съставки на аромата
Оставете да ви очароват мамещите нотки на сладки малини, сочни круши и праскови, които в увода се смесват с освежаващ нар и кисел касис. Тези плодови акорди постепенно преминават в игрива момина сълза, след която в основата на аромата идват нотките на топлото сандалово дърво, нежна ванилия и съблазнителен бял мускус. Изживейте усещането, че се разхождате по къпещ се в слънце плаж.

История на аромата
Парфюмът е вдъхновен от гръцката богиня Кирка и магията на Рим, където ще ви заведе – достатъчно е просто за малко да затворите очи и ще усетите как се разхождате из романтичните му улички. Кирка била дъщеря на бога на слънцето, умеела да сдобрява боговете и да бърка вълшебни напитки. Парфюмният екстракт на Кирка е също толкова магичен както тези напитки и ще ви отвори път към неочаквани открития. Луксозният флакон подчертава красотата на аромата.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
круша, касис, малина, праскова, пасифлора, пясък
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
момина сълза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
пачули, хелиотроп, мускус, сандалово дърво, ванилия
Вид аромат
Плодови, Шипрови

За марката Tiziana Terenzi

Историята на италианската семейна  компания Tiziana Terenzi датира от 1968 г. Точно тогава самият Евелино Теренци решава да продължи делото на баща си Гулиелми- ентусиазиран изобретател, музикант и голям любител на одеколоните, сътрудник в бизнес за производство на църковни свещи. От друга страна, Евелино се фокусира върху ароматните изделия. Въпреки че разполагал с лаборатория от само 16 m², той успява да се наложи. В рамките на сравнително кратко време, ароматните камъни и каталитични дифузери “Tiziana Terenzi“ се превръщат в истинска запазена марка.

44 г. след създаването си Tiziana Terenzi представя своята първа серия парфюми. Тя била с името „Extrait de Parfum“, била вдъхновена от огъня и бързо спечелва огромно признание от потребителите. Година по-късно на пазара се появяват  „Lillipur“ и „Maremma“. И тези парфюми постигат значителен успех и вече на всички било ясно, че нови  аромати няма да закъснеят.

Всички парфюми Tiziana Terenzi са унисекс. Те съдържат само доказани съставки като ванилия, бергамот и сандалово дърво.Изпълнени са с емоции и олицетворяват фаустовското желание за нестихващ момент на щастие. Интересен момент са и елегантните флакони на парфюмите ,по принцип в черно и златисто или бяло и златисто. Марката Tiziana Terenzi ще се хареса на всички взискателни хора, които обожават да наблюдават танцуващите пламъци на огъня, не се задоволяват с малко и искат да подчертаят своята индивидуалност.

Оценка Tiziana Terenzi Gold Kirke6