TIGI Catwalk Your Highness изгодна опаковка VIII. (за фина коса) за жени

1×
TIGI Catwalk Your Highness изгодна опаковка VIII. (за фина коса) за жени
TIGI Catwalk Your Highness изгодна опаковка VIII. (за фина коса) за жени
изгодна опаковка VIII. (за фина коса) за жени

Код: TIG2079 | Този продукт не е в наличност

Описание TIGI Catwalk Your Highness
Характеристика

На фината ви коса ѝ липсва обем? С козметичния комплект TIGI Catwalk Your Highness ще постигнете пухкава като памук прическа изключително лесно. Шампоанът и балсамът от комплекта ще осигурят интензивна хидратация на косата ви, без да я натоварват. Деликатният състав на продуктите е подходящ и за боядисана коса.

Шампоан TIGI Catwalk Your Highness

  • придава на косата увеличен обем, без да я натоварва 
  • осигурява на косата интензивна хидратация
  • дава ви пълен контрол върху прическата през целия ден
  • ароматизира косата нежно

Балсам TIGI Catwalk Your Highness

  • поддържа косата бухнала
  • хидратира косата, без да я натоварва
  • спомага за елиминирането на статичния заряд в косата
  • ограничава наелектризирането на косата
  • оставя приятно ухание в косата след употреба

Характеристика

Тип коса
фина коса
Ефект
успокояване, подхранване
Тип комплекти
изгодна опаковка
Тип на скалпа
всички видове скалп

За марката TIGI

Козметика TIGI | Компанията TIGI е основана през 1986 г. от четиримата братя Масколо - потомци на известния италиански стилист Франко Масколо, измежду чиито редовни клиенти са били легендарните актриси София Лорен и Джина Лолобриджида. Тони, Гай, Бруно и Антони тръгнали по пътя на баща си и практически от нищо построили престижна мрежа фризьорски салони Toni & Guy. Днес тя наброява повече от 420 филиала в 42 страни по целия свят.
Уникалността на продуктите TIGI се състои в това, че са създавани от професионални стилисти за нуждите на други професионални стилисти. С това е свързан фактът, че TIGI Creative Team всяка година предлага нови колекции прически, предназначени главно за промотиране на трите ключови линии на тази ексклузивна марка - Bed Head, S-Factor и Catwalk.
Именно последната спомената представлява въображаем мост, свързващ световете на красивите коси и висшата мода. Сътрудничеството с младия британски дизайнер Кристофър Кейн пренася Catwalk на следващо, още по-високо ниво. Благодарение на това стилистите умеят да задоволят и най-взискателните клиенти, желаещи лика на филмови или музикални звезди. Интересно е, че ароматът на козметиката TIGI Catwalk е вдъхновен от ексклузивни парфюми.
При производството на шампоани, балсами, моделиращи пасти и други изделия TIGI често ползва по-скоро нетрадиционни съставки. Например авторите на колекцията Catwalk Curlesque на основата на модерната биология създават т.н. Catwalk Aquacomplex - уникален „коктейл“ от водата на краставица с екстракти от различни видове водорасли, морска трева и морски копър. Той, малко след представянето му, става хит сред жените, носещи вълниста или къдрава коса. Специално споменаване заслужават луксозните добавки кашмир, шампанско и перли, съдържащи се в линията S-Factor.
Марката TIGI наистина ще се хареса на всички, които искат да изглеждат страхотно, но нямат желание да прекарват часове от своето свободно време в салоните за красота, търсят първокласно качество за разумна цена, които са игриви, обичат креативни прически и избират предимно с очите (по дизайна и цвета на опаковката).

Оценка TIGI Catwalk Your Highness1