theBalm

 „Красива за 5 минути“ – това е мотото на американската марка theBalm, която предлага първокачествена козметика в оригинални ретро опаковки със закачлив дизайн. Безкрайното количество ярки цветове ще събуди у вас твореца и ще ви позволи да създадете перфектен грим, с който ще бъде просто очарователна.

Зад марката стои Мариса Шипман (Marissa Shipman), която един ден осъзнава, че иска всяка сутрин да се буди с мисълта, че обича това, което прави. И тъй като е луда по красотата, а в козметичното ѝ въоръжение липсват продукти, които да ѝ подхождат на 100%, решава да предприеме смела стъпка. През 2004 г. напуска досегашната си работа, изготвя бизнес план и с помощта на химици започва да разработва нови продукти. Не след дълго на бял свят се появява новата козметика theBalm.

Запознайте се с легендарния theBalm Mary - Lou Manizer, с мултифункционална употреба като хайлайтър и сенки за очи, изпробвайте бронзант, сенки за очи и контурираща пудра в едно, скрити под шеговитото название theBalm Bahama Mama или култовия руж и сенки за очи theBalm Hot Mama! Не бива да пропускаме също палитрата theBalm Meet Matt(e) Trimony или ружа theBalm Balm Beach.

пълен текст скрий текста

Избрали сте
Филтър
Ценови диапазон

до

Подаръци и промоции
Oценка
  •   3