The Different Company Sublime Balkiss

парфюмна вода за жени 2 мл. мостра

The Different Company Sublime Balkiss парфюмна вода за жени 2 мл. мостра
The Different Company Sublime Balkiss парфюмна вода за жени 2 мл. мостра
The Different Company Sublime Balkiss парфюмна вода за жени 2 мл. мостра
2 мл. мостра
10,50лв.

Код: TDC0437 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
вторник, 24.07.2018 г.

Информация за парфюма The Different Company Sublime Balkiss

Sublime Balkiss е цветен аромат за жени с изразителен шипров характер. Принадлежи към асортимента на френската марка нишови парфюми The Different Company. Философията на марката, възникнала през 2000 г., е да създава наслада за сетивата, красота и уникалност.

Парфюмната вода The Different Company Sublime Balkiss е вдъхновение от Савската царица, чието истинско име е именно Balkiss (Балкис). Ароматът се отваря с тоновете на бергамот и листа на теменуга. В сърцето ухаят българска роза, момина сълза, касис и люляк, а базата е създадена от акордите на какао, пачули и пирен.

Sublime Balkiss е аромат за жена, която е очарована от сияещите филмови звезди на 40-те години, за жена, обичаща комбинацията на елегантност и загадъчност. Тази изключително оригинална и елегантна парфюмна вода е идеално подходяща за специални поводи, но може да се носи и през деня, винаги когато нейната притежателка пожелае докосване на уникалност.

Състав

Вид аромат
Цветни, Шипрови

За марката The Different Company

"The Different Company"- уникални луксозни аромати, стремящи се към съвършенство, без компромиси."The Different Company" е марка френски нишови парфюми с философия ,  акцентираща  върху сетивата, красотата и уникалността на истинските френски парфюми и уникалните дизайнерски флакони. Целта на марката е да предлага изключителни продукти с модерна, луксозна визия, заложена в корените на известната традиция на висшата парфюмерия (haute parfumerie).
Марката "The Different Company" е създадена през 2000 г. от Жан Клод Еллена и Тиери де Башмакофф .Скоро към тях със същата страст към парфюмерията се присъединява Люк Габриел- сегашният президент на компанията.
От самото начало до ден днешен, "The Different Company" се ръководи от правилото на разходи без ограничение, в името на проучването на нови области и търсене на отговор на въпроса какво прави парфюма наистина изключителен. Не само заради този подход, още първите четири аромата сътворени от Жан Клод Еллена, предизвикват абсолютна революция в света на ароматите.
Днес, "The Different Company" притежава десетки уникални, луксозни парфюми, редица очарователни ароматни свещи и други допълващи луксозни стоки. Парфюмите на "The Different Company " ще забележите в  някои от най-добрите магазини-парфюмерийни вериги в света и най-луксозните хотели. Уникалността на марката се състои в убеждението, че абсолютният лукс отразява разликата. "The Different Company" се фокусира върху създаването на парфюми без какъвто и да е  компромис, що се отнася до усъвършенстване на суровини и производствени процеси. Този подход , представителите на марката сами наричат "стремеж към модерния аромат на красотата, уникален и напълно омагьосващ".
Всички парфюми на "The Different Company" освен майсторските композиции парфюми с безкомпромисно качество и лукс , изпъкват и със своите опаковки.Емблематичните флакони на марката, изработени от уникално висококачествено стъкло, са истинският символ на лукс, модерен и екологичен шедьовър. Отличният им дизайн перфектно допълва стила на марката , характерен с лукса, разнообразието и модерността, основан на зачитането на традицията.
Изберете от портфолиото на  марката "The Different Company",  отдадена на творчеството и креативността, някоя от парфюмните или тоалетни води с несъмнено качество. Всеки възхитителен аромат на марката съчетава в себе си първокласно качество,  уникален дизайн и един наистина безпрецедентен начин да обогатите Вашите козметични принадлежности , както и  да се превърне в перфектния подарък за най-близките Ви хора.
"The Different Company"- защото да си различен, означава онзи най-висш лукс!

 

 

Menu