The Different Company Sublime Balkiss парфюмна вода сменяема за жени

6×
The Different Company Sublime Balkiss парфюмна вода сменяема за жени
The Different Company Sublime Balkiss парфюмна вода сменяема за жени
Препоръчителна цена на дребно
339,00лв.

Спестете 13%
100 мл.
292,00лв.

Код: TDC0493 | в наличност повече от 5 бр.
1
СПИДИ
понеделник 28.06.2021 г.
Лично получаване
понеделник 28.06.2021 г.

Описание The Different Company Sublime Balkiss
Състав

Обгърнете се в тайнствена аура, която ще привлича внимание и непреодолим копнеж. Парфюмната вода за жени The Different Company Sublime Balkiss носи името на приказната Савска кралица, известна с невероятната си, неземна красота. Обгърнете се и вие в изключителната цветна интерпретация на шипров аромат и омагьосайте избраника си с мистична сила.

  • чувствен цветен аромат с шипрови нотки
  • изключително нежен и едновременно с това съблазнителен
  • идеален за по-топлите месеци

Съставки на аромата
В увода сетивата ви са ефирно приласкани от листенца на теменужка, целунати от цитрусовата свежест на бергамот. След това вдъхвате букет от нежни рози, момини сълзи и люляк, приятно допълнен от касис. Най-дълго върху кожата си ще усещате нетрадиционната, но хармонична комбинация от вкусно какао, екзотично пачули и дребни цветчета на пирен.

История на аромата
Според легендата, Балкис, Савската кралица, е била надарена с пленителна красота. Дамският аромат The Different Company Sublime Balkiss гарантира, че и вашето очарование със сигурност няма да остане незабелязано. Ръчно изработеният флакон от най-качествено стъкло е съвършено въплъщение на лукса, модерността и едновременно с това, на екологичния подход.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот, листенца на теменужка
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
роза, момина сълза, люляк, касис
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
пачули, пирен, какао
Вид аромат
Цветни, Шипрови

За марката The Different Company

"The Different Company"- уникални луксозни аромати, стремящи се към съвършенство, без компромиси."The Different Company" е марка френски нишови парфюми с философия ,  акцентираща  върху сетивата, красотата и уникалността на истинските френски парфюми и уникалните дизайнерски флакони. Целта на марката е да предлага изключителни продукти с модерна, луксозна визия, заложена в корените на известната традиция на висшата парфюмерия (haute parfumerie).
Марката "The Different Company" е създадена през 2000 г. от Жан Клод Еллена и Тиери де Башмакофф .Скоро към тях със същата страст към парфюмерията се присъединява Люк Габриел- сегашният президент на компанията.
От самото начало до ден днешен, "The Different Company" се ръководи от правилото на разходи без ограничение, в името на проучването на нови области и търсене на отговор на въпроса какво прави парфюма наистина изключителен. Не само заради този подход, още първите четири аромата сътворени от Жан Клод Еллена, предизвикват абсолютна революция в света на ароматите.
Днес, "The Different Company" притежава десетки уникални, луксозни парфюми, редица очарователни ароматни свещи и други допълващи луксозни стоки. Парфюмите на "The Different Company " ще забележите в  някои от най-добрите магазини-парфюмерийни вериги в света и най-луксозните хотели. Уникалността на марката се състои в убеждението, че абсолютният лукс отразява разликата. "The Different Company" се фокусира върху създаването на парфюми без какъвто и да е  компромис, що се отнася до усъвършенстване на суровини и производствени процеси. Този подход , представителите на марката сами наричат "стремеж към модерния аромат на красотата, уникален и напълно омагьосващ".
Всички парфюми на "The Different Company" освен майсторските композиции парфюми с безкомпромисно качество и лукс , изпъкват и със своите опаковки.Емблематичните флакони на марката, изработени от уникално висококачествено стъкло, са истинският символ на лукс, модерен и екологичен шедьовър. Отличният им дизайн перфектно допълва стила на марката , характерен с лукса, разнообразието и модерността, основан на зачитането на традицията.
Изберете от портфолиото на  марката "The Different Company",  отдадена на творчеството и креативността, някоя от парфюмните или тоалетни води с несъмнено качество. Всеки възхитителен аромат на марката съчетава в себе си първокласно качество,  уникален дизайн и един наистина безпрецедентен начин да обогатите Вашите козметични принадлежности , както и  да се превърне в перфектния подарък за най-близките Ви хора.
"The Different Company"- защото да си различен, означава онзи най-висш лукс!

Оценка The Different Company Sublime Balkiss6