THDEssential Sanify Limone ароматично масло

THD Essential Sanify Limone ароматично масло
THD Essential Sanify Limone ароматично масло
10 мл.
15,00лв.

Код: THD01775 | в наличност повече от 4 бр.
1
СПИДИ
четвъртък 21.10.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 21.10.2021 г.

Описание THD Essential Sanify Limone
Състав

Ароматът на вашия дом може да се променя толкова често, колкото пожелаете. Ароматното масло THD Essential Sanify Limone е създадено за тази цел. Достатъчни са няколко капки и завладяващият нежен аромат започва да се освобождава, изпълва всяка стая и гали сетивата ви.

Характеристики:

  • цитрусови аромати

Състав:

  • съдържа етерични масла
  • 100% натурални съставки

Начин на употреба:
Постъпвайте съгласно приложената инструкция. Температурата, степента на проветряване и мястото, където е поставено маслото, влияят върху продължителността на излъчване на аромата. Дозирайте маслото в зависимост от желания интензитет на аромата, който искате да постигнете в помещението.

Състав

Видове аромати за дома
цитрусов, сладък

За марката THD

Арома дифузерите THD внасят в дома ви омагьосващ аромат и така създават една приятна атмосфера. Италианската марка THD възниква през 2005 г. с цел да ароматизира домовете на хората. Фирмата се занимвава с производството на ароматни пръчици,свещи и арома дифузери. Арома дифузерите THD ще ви гарантират не само ароматна среда, но и красива декорация. Пълнителите на арома дифузерите THD са изработени от най-качествените суровини. Можете да избирате между освежаващи, енергизиращи и релаксиращи аромати. С помощта на арома дифузерите THD можете да да подчертаете уюта у дома, да създадете романтичен момент, или да стимулирате мислите си и по този начин на подобрите концентрацията си. Арома дифузерите THD се вписват идеално във всекидневната, спалнята, коридора, банята и офиса. Зависи само от вас къде да поставите арома дифузера. Подарете си безкраен аромат с арома дифузерите THD!  

Оценка THD Essential Sanify Limone