BLACK FRIDAY 2018

BLACK FRIDAY НАМАЛЕНИЯ ДО 60 % + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

NOTINO.BG BLACK FRIDAY 2018 IS COMING SOON…

Black Friday вече приключи, но не се отчайвайте. И през 2018 г. подготвяме за вас най-добрите BLACK FRIDAY НАМАЛЕНИЯ на парфюми и козметика. Очаквайте скоро. При нас ще намерите само реални намаления и качествени продукти на всички любими марки. Намалените парфюми, козметика и електроуреди подбираме старателно за вас. Нямате търпение? Намаления и специални промоции подготвяме за вас през цялата година. Разгледайте нашите:

 

 

Какво е Black Friday?

Black Friday е празник на пазаруването, възникнал в САЩ, откъдето популярността му обхвана целия свят. Black Friday протича в петък след Деня на благодарността и е свързан с огромни отстъпки в размер на десетки процента. С ежегодния Black Friday започва предколедната пазарна треска.

Започването на Черния петък датира от 1929 г., когато след срива на Нюйоркската фондова борса и началото на икономическата криза, някои търговци организират ден пълен с намаления, за да възвърнат на клиентите желанието отново да пазаруват. Тази промоция спечели голяма популярност и днес Black Friday принадлежи сред най-силните продажни дни през годината.

пълен текст скрий текста

Избрали сте

  • Седмични промоции

Отвори филтъра Затвори филтъра

Ценови диапазон

до

Подредено от най- продаваните По цена

12 3 7

12 3 4 5 7 Покажи следващ