Teatro Fragranze Oro подаръчен комплект I.

Teatro Fragranze Oro подаръчен комплект I.
Teatro Fragranze Oro подаръчен комплект I.
подаръчен комплект I.

Код: TEF00146 | Този продукт не е в наличност

дифузер 250 мл. + свещ 180 гр.

Информация за парфюма Teatro Fragranze Oro
Състав

Ароматизиращият дифузер Teatro Fragranze Oro представлява приятен начин за освежаване на вашия интериор. Ароматизиращият дифузер съдържа пълнител, който с помощта на поставените пръчици постепенно се изпарява във въздуха и създава много уютен аромат в помещението.

Характеристики:

  • цветен аромат
  • пикантен аромат
  • ориенталски аромат

Комплектът съдържа:

  • дифузер 250 мл.
  • свещ 180 гр.

Начин на употреба:
Този ароматизиращ дифузер се доставя включително с пълнителя. Постъпвайте съгласно приложената инструкция. Отворете капачката на ароматизиращия дифузер и налейте в него пълнителя. Ароматът от ароматизиращия дифузер се освобождава постепенно с помощта на поставените пръчици. Колкото по-голям брой пръчици потопите в дифузера, толкова по-силно ще се усеща ароматът в помещението. Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
карамфил, черен пипер, розов пипер, бергамот, градински чай
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
плумерия, бели цветя, липов цвят
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
Кедрово дърво, кехлибар, пачули
Вид аромат
Цветни, Пикантни
Тип комплекти
подаръчен комплект
Видове аромати за дома
цветен, пикантен
Вид на фитила
памук
Брой фитили
1
Вид восък
друг
Материал
стъкло
Вид арома дифузер
пръчка

Оценка Teatro Fragranze Oro