Teatro FragranzeMelograno Fiorentino cпрей за дома (Florentine Pomegranate)

Teatro Fragranze Melograno Fiorentino cпрей за дома (Florentine Pomegranate)
Teatro Fragranze Melograno Fiorentino cпрей за дома (Florentine Pomegranate)
100 мл.

Код: TEF00430 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Въведете кода notino в кошницата и вземете 15% отстъпка на аромати за дома. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.

Описание Teatro Fragranze Melograno Fiorentino
Състав

Със спрея за дома Teatro Fragranze Melograno Fiorentino просторите на вашия интериор ще ухаят красиво с едно натискане. Благодарение на моменталния ефект вие можете да се наслаждавате на приятния аромат веднага, когато поискате.

Характеристики:

  • цветен аромат
  • свеж аромат
  • сладък аромат

Начин на употреба:
Спреят е подходящ за по-малки помещения. Съдържа изключително запалим аерозол. Пазете от горещи повърхности, искри, открит огън и други източници на топлина. Съдът е под налягане, може да се спука при загряване или нараняване. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. При съприкосновение на пълнителя на продукта с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.

Важни предупреждения

Да се съхранява извън обсега на деца. Запалим.
Пълен текст

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
лимонено-жълт цвят, портокал, нар
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
африкански портокалов цвят, ягода, праскова
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
бял мускус, ванилия
Видове аромати за дома
сладък, плодов, свеж

Оценка Teatro Fragranze Melograno Fiorentino