Tannymaxx Mango me X-tra Dark мляко за загар за солариум с бронзер

Tannymaxx Mango me X-tra Dark мляко за загар за солариум с бронзер
Tannymaxx Mango me X-tra Dark мляко за загар за солариум с бронзер
200 мл.

Код: TXX02015 | Този продукт не е в наличност

Описание на продукта Tannymaxx Mango me X-tra Dark
Характеристика

Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Mango me X-tra Dark ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.

Характеристики:

  • ускорява придобиването на кафяв загар
  • предотвратява изсушаване на кожата
  • не предпазва от слънчевите лъчи

Начин на употреба:
Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по тялото и лицето, и леко масажирайте. Ползвайте само за солариум.

Характеристика

Консистенция
тоалетно мляко
Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Tannymaxx

p>Соларната козметика Tannymaxx ще дари кожата на тялото ви с красив тъмен тен! Продуктите Tannymaxx са дело на немския производител Body Cosmetics International, който е пионер на пазара в областта на соларната козметика. Компанията поставя акцент върху произхода на използваните суровини. Соларната козметика Tannymaxx е произведена от качествено контролирани суровини от растителен произход. Всички продукти са дерматологично тествани. Можете да пробвате например млека за тяло, ускоряващи тена, кремове за загар с бронзант, стягащи автобронзиращи млека, хидратиращи продукти за след слънчеви бани и други. Със соларната козметика Tannymaxx изключително лесно ще постигнете мечтания тен, а кожата ви ще бъде същевременно приятно гладка , хидратирана и подхранена.  

Оценка Tannymaxx Mango me X-tra Dark