Tannymaxx Black Gold 999,9 лосион за солариум за подчертаване на тена

Tannymaxx Black Gold 999,9 лосион за солариум за подчертаване на тена
Tannymaxx Black Gold 999,9 лосион за солариум за подчертаване на тена
125 мл.

Код: TXX02019 | Този продукт не е в наличност

Описание Tannymaxx Black Gold 999,9
Характеристика

Продуктът за загар за солариум Tannymaxx Black Gold 999,9 ще ви помогне да постигнете перфектен тен и едновременно придава на кожата необходимото подхранване.

Характеристики:

  • ускорява придобиването на кафяв загар
  • удължава загорелия вид
  • предпазва от преждевременно стареене на кожата
  • подхранва в дълбочина
  • не предпазва от слънчевите лъчи

Начин на употреба:
Ползвайте само за солариум. Преди излагане на кожата в солариум, равномерно нанесете по тялото и лицето, и леко масажирайте.

Характеристика

Консистенция
крем
Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Tannymaxx

Соларната козметика Tannymaxx ще дари кожата на тялото ви с красив тъмен тен! Продуктите Tannymaxx са дело на немския производител Body Cosmetics International, който е пионер на пазара в областта на соларната козметика. Компанията поставя акцент върху произхода на използваните суровини. Соларната козметика Tannymaxx е произведена от качествено контролирани суровини от растителен произход. Всички продукти са дерматологично тествани. Можете да пробвате например млека за тяло, ускоряващи тена, кремове за загар с бронзант, стягащи автобронзиращи млека, хидратиращи продукти за след слънчеви бани и други. Със соларната козметика Tannymaxx изключително лесно ще постигнете мечтания тен, а кожата ви ще бъде същевременно приятно гладка , хидратирана и подхранена.  

Оценка Tannymaxx Black Gold 999,9