Swissdent Colours Trio

четки за зъби 3 бр. средно- мека

1×
Swissdent Colours Trio четки за зъби 3 бр. средно- мека
Swissdent Colours Trio четки за зъби 3 бр. средно- мека
Swissdent Colours Trio четки за зъби 3 бр. средно- мека
четки за зъби 3 бр. средно- мека
15,40лв.

Код: SWD0192 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
четвъртък 25.04.2019 г.
Swissdent Colours Trio
четки за зъби 3 бр. средно- мека | 15,40лв.

Информация за козметиката Swissdent Colours Trio

Описание:

Четката за зъби Swissdent Colours Soft-Medium е средно мека и почиства зъбите идеално. Малката глава позволява да се почистят дори и най-трудно достъпните места. Влакната са така наредени, че да съвпадат по формата на зъба, за едно перфектно почистване. Дръжката е ергономична, като зъболекарски инструмент и осигурява удобно и ефективно четка. Подарете си неустоима усмивка с денталната козметика на Swissdent.

Действие:

почиства зъбите и на най-трудно достъпните места

За марката Swissdent

Козметика Swissdent | Swissdent е швейцарска дентална козметика - едно от най-ефективните средства за избелване на зъбите, препоръчано от редица стоматолози. Продуктите са получени в резултат на дългогодишни изследвания, базирани на активна натурална формула, съдържаща ензимите папаин и бромелаин.
Тези ензими, в комбинация с калциевия пероксид, са една изключително успешна техника за избелване на зъбите. Пастите за зъби Swissdent са приятелски настроени към зъбите - съдържащите се в тях ензими се разтварят и предотвратяват образуването на пигментни петна. Продуктите Swissdent съдържат още витамин Е, както и коензима Q10, който спомага за обновяването на клетките и защитава венците. Q10 е особено подходящ при лечение на пародонтоза.