Victorinox Heritage Swiss Army For Her тоалетна вода за жени

1×
Victorinox Heritage Swiss Army For Her тоалетна вода за жени
Victorinox Heritage Swiss Army For Her тоалетна вода за жени
Разпродажба
Препоръчителна цена на дребно
155,00лв.

Спестете 74%
100 мл.
40,00лв.

Код: SWI0010 | в наличност повече от 3 бр.
1
СПИДИ
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Victorinox Heritage Swiss Army For Her
Състав

Тоалетната вода Swis Army Women е цветен аромат за жени. Вземете със себе си аромата на Алпите, който ще остане до Вас през целия ден. Ще останете приятно изненадана от вкуса и елегантността, които ще станат част от жовота Ви. Ще изпитате огромно удоволствие от всяко движение. Ще се радвате на всяка минута. Умът Ви, ще ви подкани към приключения, които ще искате да изживеете.

Ароматът започва с нотка на мандарина, която се използва като поднос, за величествена планина от цветя. Сърцето ни разкрива синъо лютиче, планински нарцис и тонове еделвайс. Финала е есенция от джинджифил, алпйски плодове  и мента. Подарете си есенции идващи от чистата природа.
 
Оставете се на аромата на Алпите и изпитайте чувство на ненатрапчива и чудотворна красота. Подарете си скъпоценнен момент. Тоалетната вода за жени  Swiss Army Women може да поръчате от нашия сайт и да занесете в дома си красотата и девствеността на природата. Аромата е представен на пазара през 2002 г. и от тогава се е превърнал в любимо удоволствие на много жени.


Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
мандарина, здравец
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
момина сълза, роза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус, дървесни тонове
Вид аромат
Цветни

За марката Victorinox

Парфюми Swiss Army | Swiss Army – Марката Swiss Army включва най- качествените ножове в света, точни и устойчиви часовници, качествени парфюми и облекла с много високо качество. Историята на марката датира от 1897 г. когато в Швейцария бил произведен Karlem Elsenerem първият качествен, функционален нож. Днес продуктите на марката Swiss Army, чийто символ е кръст и щит се предлагат в повече от 100 страни по света. Сега имате възможност да пробвате дамските и мъжките парфюми с марка Swiss Army. Парфюмите на Swiss Army са предназначени повече за активни хора. Марката Swiss Army е гаранция за най- високо качество.

Оценка Victorinox Heritage Swiss Army For Her1