Swiss Army Altitude, тоалетна вода тестер за мъже 100 мл. | notino.bg

Swiss Army Altitude

тоалетна вода тестер за мъже 100 мл.

Swiss Army Altitude тоалетна вода тестер за мъже 100 мл.
Swiss Army Altitude тоалетна вода тестер за мъже 100 мл.
Swiss Army Altitude тоалетна вода тестер за мъже 100 мл.
тоалетна вода тестер за мъже 100 мл.

Код: SWI0047 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Информация за парфюма Swiss Army Altitude

Swiss Army Altitude е свеж дървесен аромат, подходящ за истински мъже. Носещият парфюма Altitude знае пътя си и не се спира пред целта си. Същевременно внимателно премисля и оценява стъпките си.

Връхните нотки на аромата Swiss Army Altitude се състоят от прясно набрани боровинки, разположени върху топло кедрово дърво. Средната част крие ментови листенца, заедно с клонки от салвия. Очарователни и тайнствени нотки от дървесина дооформят последните нюанси на цялата композиция. Този изключителен и елегантен мъжки парфюм от Swiss Army можете да носите през целия ден.

Swiss Army Altitude е аромат за истинските мъже, които са силна и сигурна опора за своите скъпи половинки.

Състав

база
дърво
глава
боровинка, кедър
сърце
градински чай, мента
Вид аромат
Ароматни, Дървесни

За марката Swiss Army

Парфюми Swiss Army | Swiss Army – Марката Swiss Army включва най- качествените ножове в света, точни и устойчиви часовници, качествени парфюми и облекла с много високо качество. Историята на марката датира от 1897 г. когато в Швейцария бил произведен Karlem Elsenerem първият качествен, функционален нож. Днес продуктите на марката Swiss Army, чийто символ е кръст и щит се предлагат в повече от 100 страни по света. Сега имате възможност да пробвате дамските и мъжките парфюми с марка Swiss Army. Парфюмите на Swiss Army са предназначени повече за активни хора. Марката Swiss Army е гаранция за най- високо качество.

Menu