Преминете към основното съдържание

Сватбен грим

Бъдете неустоима в своя сватбен ден! Избрали сме за вас най-добрите продукти за сватбен грим, които не само изглеждат прекрасно, но също издържат в напрегнатия сватбен ден. Как да изберем и как да се гримираме за сватбата?

 

  • Сватбеният грим трябва да издържи на топлината, сълзите и целувките. Най-напред ползвайте основа под фон дьо тен, червило и сенки за очи. За гримиране избирайте водоустойчиви и дълготрайни продукти и не забравяйте да финализирате грима с фиксираща пудра и фиксатор за червилото.
  • Приспособете сватбения грим към стила на вашата сватба. За сватба в замък е по-подходящ романтичен грим, на плажа ще изглеждате чудесно в бронзови нюанси, подхождащи на шоколадовия ви тен.
  • Съчетайте грима на булката и с цвета на сватбата. Червилото, сенките на очите и лака на ноктите – всичко това трябва да си съответства цветово.
  • Гримът на булката трябва да изглежда добре и на снимките, а фотографирането изисква по-изразителен грим. Но не прекалявайте! Избягвайте тъмните опушени сенки и дебелите очни линии.

И накрая, не забравяйте предварително да изпробвате своя сватбен грим – не само резултатния вид, но и неговата издръжливост. Едва тогава, ще сте сигурни, че в деня с главно „Д“ всичко ще е прекрасно.

пълен текст скрий текста