Stéphane Humbert Lucas 777 777 Khôl de Bahrein парфюмна вода унисекс

Stéphane Humbert Lucas 777 777 Khôl de Bahrein парфюмна вода унисекс
Stéphane Humbert Lucas 777 777 Khôl de Bahrein парфюмна вода унисекс
50 мл.

Код: 7770198 | Този продукт не е в наличност

Описание Stéphane Humbert Lucas 777 777 Khôl de Bahrein
Състав

Обгърнете се в аромат, който съвършено ще се слее с вас и ще се превърне в новия ви подпис. Унисекс парфюмната вода Stéphane Humbert Lucas 777 777 Khôl de Bahrein ще ви спечели от първото вдъхване и никога няма да спре да ви изненадва.

  • ориенталски аромат
  • за всички, които не се страхуват да излязат от тълпата
  • уникален аромат за специални поводи

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
смола, сладки нотки, теменуга
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
ирис, амброзия, сандалово дърво
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус, перуански балсам
Вид аромат
Ориенталски, Дървесни

За марката Stéphane Humbert Lucas 777

Сравнително новата френска марка Stéphane Humbert Lucas 777 е създадена през 2013 г. от едноименния творец, който също стои зад марките Nez и Nez a SoOud. Цифрата 7 е любимата цифра на Стефан Умбер Лука и това е причината да го добави към името на марката и то 3 пъти. Трите седмици символизират духа, защитата и щастието. Колекцията прекрасни аромати е създадена с помощта на луксозни есенции и е събрана в оригинални флакони и кутии, които имат ексклузивен вид. Могат да бъдат също така и уникален подарък за мъже и за жени. Някои от ароматите са унисекс, така че са подходящи и за двата пола едновременно. Опитайте опияняващите аромати , които ще погалят вашите сетива и ще подобрят настроението ви!  

Оценка Stéphane Humbert Lucas 777 777 Khôl de Bahrein