ZEUS by KELSEY BERWIN

Когато чуем името Зевс, автоматично биваме подсещани за могъщество, сила, борбеност, мъжество. Няма начин това да не са първите ни асоциации при името на божествения Зевс! Повелител на стихии и цар на небесата, който живее на връх Олимп.

Argir_Kovatliev

KELSEY BERWIN са създали този аромат с мисълта за всемогъщия Зевс в умовете си, без съмнение!

От силния, подчертано мъжествен и семпъл, стъклен черен флакон в цилиндрична опаковка и светлата метална капачка, която се извисява величествено над гладкия цилиндър до факта, че погледната от далеч тя прилича на изящна гръцка архитектурна колона.

От тази масивна фасада се рее аромат на ветивер, много бързо затоплен от кедрово дърво и страстно омагьосан от пачули. Изящната, истински мачо комбинация, разтуптява сърцето в ритъм на страст.

Няколко минути само и се разгръща романтичната част от чара му, плавно заиграват момината сълза, която е един от най-чистите аромати сред планинските цветя, съчетана с лавандула, която пък е най-успокояваният аромат сред полските цветя.

Верен на името си парфюмът завладява със силата от ябълков аромат, избухва неочаквано и омагьосващо, право от средиземноморските цветни уханни градини придружени с водни нотки вдъхновени от морето и игриво бива нажежен от карамфил и кардамон.

Бих казал силен, свиреп, елегантно страстен и сантиментален аромат! Подходящ за вечерни изяви, тип социални събития, среща с любим човек, вечеря или клуб.

С ZEUS на KELSEY BERWIN ще оставите трайна ароматна следа зад себе си, която подозирам ще бъде оценена от половинката Ви или всеки, който желаете да впечатлите. Сладък, но остър аромат, за смелите господа, които си падат по пикантно-гурме-ориенталски аромати! Стихия овладяна в бутилка!

Аргир