Здравата коса не е достатъчнa. Да създадем перфектен стайлинг на косата за тази година.

Здравaта, красивa и лъскава коса е в основата на външния вид на всяка красива жена.Необходимо е да се отбележи, обаче, че това не е достатъчно. Дори и  красивата коса, може много лесно да се увреди, ако се грижим за нея неправилно. От друга страна, не само  косата трябва да е в перфектно състояние, а също и прическата на една жена. Така че няма причина да не изглеждате страхотно и да не опитате някои от най-големите тенденции в стайлинга за коса тази година.

стайлинг

Избрахме за Вас четири от най-добрите прически от модния подиум, които са подходящи за различни типове коса, така че най-малко една от тях със сигурност ще Ви допадне.

Плитките се завръщат

Плитките тази година се завръщат във всичките си форми и вариации. Дълги плитки. Къси плитки. Плитки в страни. Единични или двойни плитки.  Френски или класически плитки. Въображението няма граници. Едно е сигурно, те трябва да изглеждат накъсани. 

Как ще се постигне този раздърпан вид? Преди сплитане на косата леко я топирайте. Когато вържете косата на опашка от време на време пуснете малък кичур  коса от опашката навън. В заключение, не забравяйте да фиксирате и оформите косата с фиксиращи продукти.

Права като клечка коса

Дългата и идеално права коса е другият хит тази година. Можете да я оставите свободно да пада в областта на лицето или назад в конска опашка. Основното нещо е, тя да бъде напълно гладка и права. Така че нашият съвет е - да се изправи! Но внимавайте, защото е важно да имате не само права, но и красива коса, предпазена от разрушителните високи температури. Препоръчваме Schwarzkopf Professional Osis+ Volume спрей  за топлинно третиране на косата  и  Schwarzkopf Professional Osis+ Finish серум за изглаждане на косата. 

За мокър ефект

Ако сте забравили сутринта сешоара , то това не е проблем този сезон. Точно обратното. Мокрият ефект е точно това, което трябва да се стремим да постигнем. Как да го направите? Използвайте гелове, восъци, мусове и спрейове. За да се постигне приличен мокър ефект е много подходящ Biosilk Style гел за коса екстра силна фиксация.


Диско дива

Да се върнем назад към клубовете от втората половина на седемдесетте години на 20-ти век - и това е продиктувано от най-известните стилисти в света. Вдъхновени от визията на Даяна Рос отидете на парти, като се уверите, че сте си направили  подходящи диско къдрици. Ако косата Ви не е естествено къдрава допълнително, опитайте Schwarzkopf Professional Osis+ Curls крем за къдрици.
Изберете стила, който Ви подхожда най-добре!