Защо балсамите за устни EOS са толкова популярни?

Марката EOS Evolution Of Smooth идва от Америка. Със своите ярки цветове балсамите  за устни, обаче, успяха да очароват целия свят. България  не е изключение.

EOS

Защо тези балсами за устни са толкова специални? Това определено не е просто тяхната сладка опаковка. EOS балсами за устни са 100% натурални и 95% органични. Те съдържат само най-добрите съставки от природата. Това са масло от шеа, витамин Е, пчелен восък, зехтин, кокосово масло, жожоба и др. Това прави устните ви красиво меки, гладки, хидратирани. Можете да излекува  напукани ъгли и скучни безжизнени устни.

EOS балсами предлагат много лека текстура. На устните балсама е лек като перце и се нанася лесно . Балсамите имат прекрасен аромат и сладък вкус, който постоянно ще Ви преследва и ще Ви принуди да използвате балсама отново и отново. EOS не е лепкав като  всички, но по устните може да се запази за дълго време. Балсамите имат текстура, която се топи добре в контакт с устните, но със сигурност не и без преувеличение. Формата на балсамите е като яйце и това ги прави различни.  В допълнение, намалява бавно и 7 гр балсам издържа дълго време.

И да, балсами за устни EOS са известни благодарение на неконвенционалната си опаковка. Те приличат на оцветени яйца, когато ги разопаковате. Прилагането на устните е много удобно с яйце и със сигурност ще привлече вниманието и всички ще те питат какво е това.

Просто изберете кои аромат е точно за вас. Това наистина е трудно, защото всички аромати са страхотни. Ако търсите нещо топло за зимата сега, можете да пробвате балсам с вкус на кокосово мляко- Coconut Milk  или Blueberry Acai. Аз Ви препоръчвам  и Lemon Drop. Той съдържа SPF 15, така че устните Ви са нежно предпазени. За лятото  най-освежаващ и деликатен е Tangerine Sweet и Sweet Mint.