WOW сватбен грим в седем стъпки

красотата_на_глезената_кожа

Тенденциите на 2018 година за гримиране на невестите са естествен вид, свежа кожа и отблясък на бузите. Измежду цветовете ТОП нюансите са лилав, розов и металик заедно с „nude“ палитра. Всичко това, довършено със свободно вързана или леко вълниста коса с цветя или дантела, напомняща диадема. 

Да, тази година сватбите ще бъдат истинска романтика! Тези, които се провеждат навън, близко до гората, с букет полски цветя и прилив на спонтанност без колосани традиции, както посочваха тенденциите още през миналата година. И тъй като техният общ знаменател е нежност, такъв е и сватбения грим. Ще се справите ли сама? Опитайте!

  • 1 Красотата на глезената кожа

В деня с главно „Д“ трябва да сияете. Вие и кожата ви, за която трябва да се постараете преди сватбата. Разбира се пилинг Lancôme предлага отличен Exfoliance Clarté, почистващи маски за лице опитайте FaceMed+ със зелена глина от Eveline, хиалуронови серуми, микро-масажи… Защото само глезената кожа ще е добре подготвена за сватбения грим.

  • 2 Вода и пак вода

Придайте хидратация отвън напр. Hydraphase от La Roche-Posay, но също поемайте достатъчно течности. Благодарение на водата кожата ще е изпъната, а мимическите бръчки по-невидими. И ако вече не можете да спите, добавете гел против кръгове под очите от Collistar. Той ще свърши добра работа преди да нанесете сватбения грим.

flawless satin of sensai

  • 3 Осигурете с основа

Важно за грима на сватбата е да издържи цял ден. Затова потърсете добра основа. Genuine glow от Esteé Lauder не само фиксира грима, но придава и матиращ ефект.

  • 4 Копринен грим

После е необходим грим. Такъв, който ще уеднакви цвета и ще придаде кадифен полъх. Като Flawless Satin от Sensai, който ще поглези лицето с коприна и SPF 20. Между другото, сигурно трябва да пробвате правилния нюанс, но изчакайте поне половин час с купуването, за да се убедите, че наистина ви подхожда.

  • 5 Сияеща кожа

Когато ползвате пудра, не забравяйте озаряващите и бронзиращи помощници. По-тъмният бронзант ще замени ружа, докосването с озарител под очите или във вътрешните ъгли на очите ще направи искрящ всеки поглед. За тазгодишния сватбен грим той е неизбежен. Нямате ли? За Bonnie – Lou Manizer от theBalm слагам ръката си в огъня.

  • 6 Завладяващ поглед

„Nude“ сенките за очи са чудесни, но подходящи могат да бъдат и розови, лилави и златни. Палитрите Maybelline,  вдъхновени от Gigi Hadid (Джиджи Хадид), предлагат матови и блестящи нюанси. С тях сватбеният грим е забава. Ако искате да придадете на погледа проницателност вземете и очните линии на Lancôme. И накрая спирала, по-добре водоустойчива, като емблематичната 2000 Calorie от Max Factor. За да плачете от щастие😊

2000_calorie

  • 7 Изрисувана целувка

За устните трябва червило, което се грижи и главно издържа. Изберете нюанси „nude“, но и малиново, ако искате финият сватбен грим да бъде по-специален. Като завършек ползвайте безусловно фиксатор за червилото – този от Yves Saint Laurent, оставящ красиво матово покритие. Остава да кажете… ДА.