Vichy Idéalia Skin Sleep – моето козметично откритие за годината!

„Идеална кожа дори след непълноценен сън“ - това обединява най-новият регенериращ нощен балсам за лице на Vichy от серията „Idéalia“. На всички са ни познати  късните вечери, непълноценният или въобще липсващият сън. Някои се сблъскват с този проблем почти всеки ден, някои от време на време.Кожата ни така или иначе компенсира проблема доста трудно, тъй като не успява да се възстанови напълно и това е видимо. Какви са последствията? Посърнала, сивкава кожа, кръгове и торбички под очите, различен тон на кожата, видими връчки...Можем обаче до известна степен да се избавим от всички тези неудобства и да започнем да водим един по-добър начин на живот и да се опитваме да спим по 8 часа на ден (въпреки че това понякога е доста трудно). Или пък...има балсам за лице, който доказано замества необходимите осем часа сън на кожата, това е Vichy Idéalia Skin Sleep.

Vichy

Дa, това е истина!

Трябва да си призная, че аз самата не мога да спя толкова дълго, ето заради това, когато разбрах за този балсам си казах ,че ако действително е способен да компенсира съня за кожата ми, той би бил едно малко чудо, с което никога не бих се разделила. И така..веднага го изпробвах. Трябва да отбележа, че никога няма да престана да ползвам този продукт, невероятен е и определено надмина всичките ми очаквания!

Vichy Idéalia Skin Sleep е абсолютен отличник в грижата за кожата от вечерното нанасяне  до ефекта на сутринта. Използването на балсама само по себе си е приключение, което буквално очаквам с нетърпение всяка вечер. Балсамът за лице има красив бледо розов цвят, прекрасен (но ненатрапчив ) аромат, консистенцията му е гелова ,фина и лека, благодарение на което балсамът е някакси „ефирен“. Усещането върху кожата е приятно, лесно се разнася и абсорбира, дори леко охлажда. Веднага след нанасянето кожата е невероятно гладка и мека на допир.

А на сутринта? На сутринта ще бъдете приятно изненадани още след първата употреба, а какво да кажем след само две седмици! Веднага след първото вечерно нанасяне, на сутринта вашата кожа е отпочинала (дори и да сте спали например само четири часа), има приятен розов оттенък, уеднаквен тен и е приятно гладка. След около  две седмици, ще започнете да забелязвате, че кожата ви е озарена, и че като цяло сменя структурата си. Неравностите ,разширените пори и дребните бръчки постепенно започват да изчезват, тенът е здрав и равномерен, а кожата е мека и гладка на допир. На пръв поглед изглежда отпочинала, още по-млада и по-свежа.

Ето защо бях длъжна да препоръчам балсама за лице  Vichy Idéalia Skin Sleep както на всички мои приятелки, така и на всички вас!