В Notino „пишем“ истории със щастлив край…

hypnose_doll_eyes

Ако обичате приказките, в които винаги доброто побеждава злото и в тях всеки намира своето щастие, вие правилно сте попаднали в Notino. И при нас историите имат щастлив край. Особено вашите, които изживявате всеки ден!

Изминаха няколко години, откогато за мен Notino представлява повече от работа или повече от козметика. Понякога ми се струва, че това е по-скоро моят рицар в лъскава броня, който като по чудо ще се появи и ще помогне, винаги когато имам нужда от него. Когато това се случи за първи път, аз имах един типичен Нещастен Ден… такъв ден, в който нямате време за нищо, а за това за което имате - със сигурност ще се обърка. Разлята закуска, статия, която не е завършена и просто не можете да допишете, спукана гума, внезапно разболяло се дете, гледачка, която в последния момент отказва да помогне. Едно през друго на куп. И когато сте отчаяни или претоварени, помага само едно: пълно изключване. Тогава аз изключих напълно, като си взех вана, пълна с лавандулово мляко на прах на Greenum. Оттогава, благодарение на Notino, това редовно ме спасява след тежките дни.

Не се побърках дори в момента, когато видях моята, тогава двугодишна дъщеря, да барабани с палитрата ми от сенки за очи по теракота и да раздробява любимите ми нюанси с удивително ритмична точност. Навярно бих се побъркала, но след това в Notino открих сенките Hypnôse Doll Eyes на Lancôme, които издържат (почти) всичко, включително грубото отношение на малките принцеси или самолетно пътуване до другия край на света.

Да не говорим за това, колко лесно е да се изберат подаръци за рожден ден на приятелки в Notino (миналата година на всички тях подарих подаръчни комплекти маски за лице KORIKA!) или подаръци в последния момент за свекървата – защото вашият мъж  е забравил, че неговата майка празнува юбилей. Дали ще изберете козметичния подаръчен комплект  Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle Argan Oil на Schwarzkopf за груба коса или подаръчни комплекти с аромати за дома, като този, който ме спаси сега за Коледа с дискретен аромат Amouage Floral, вие ще дарите радост и на най-взискателната свекърва под слънцето.

story produktz

Бих могла да продължа да говоря за моментите, когато най-накрая с помощта на Notino аз открих чудото срещу кръговете под очите Touche Éclat на YSL, когато за пръв път събрах куража да опитам нишов парфюм, обичам Tom Ford и неговия Tobacco Vanille, когато … намерих мъничко радост или кратък отдих, защото съм си подарила нещо красиво от Notino. Да. Това са малки истории. В сравнение с грижите, които имаме, тези истории на пръв поглед са незабележими. Но всъщност е обратното, именно малките истории запълват всеки наш ден. И наистина е прекрасно, когато те имат хубав, ухаещ и щастлив край.

Нека точно такава бъде оставащата година. Красива, ухаеща и щастлива. Наслаждавайте се на ваната, пълна с пяна, на изобилието от ароматни свещи наоколо и главно на тези хора, които обичате и които ви обичат. Ще се радвам да се срещнем в следващия блог – този път вече през 2019 година.

Желая ви щастие и радост!

Яна