Училището за красота представя – тенденция точки в очните линии

стилна_богиня

Събудете у вас богиня на стила с новата тенденция в грима. Линиите днес не са модерни и тенденцията „dot eyeliner“ неотдавна се появи на подиумите при ревютата на такива модни гурута като Valentino, Fendi и Gucci. В нея се съчетават „tribal style“ и драматичен грим на очите, които са актуални през настъпващите хладни месеци.

Как да създадем такъв оригинален облик? Бъдете креативни! Няма никакви граници и правила. Просто изразете себе си!

lumi_magique

Започнете с основата, коятоще уеднакви цветния тон на лицето. Ние предпочитаме Lumi Magique, озаряваща основа под фон дьо тен от L'Oréal Paris. Не забравяйте предварително да подготвите веждите и миглите с помощта на Mascara Clear Lash на Artdeco за по-добра фиксация.

most_wanted_palette

Основата под сенките за очи трябва да е по-скоро неутрална или матово-златиста. Тук важи, че силата е в семплото. В палитрата сенки за очи на Artdeco Most Wanted palette ще намерите всички нюанси, които са модерни днес. Започнете с най-светлия във вътрешния ъгъл на клепача и постепенно се предвижвайте към най-тъмния във външния ъгъл. Това оптически прави погледа проницателен. При този стил е добре към сенките за очи да се избере подходящо червилото, което да не привлича ненужно вниманието и да отнеме заслужената слава на очите😊. Дълготрайно покритие ще гарантира червилото на Makeup Revolution Iconic Matte Nude.

super_liner_за_теб

Voilà! Сега, щом е готова естествено изглеждащата основа, е време за творчество и нанасяне на точка или две, (а може би и три 😊). За най-добри резултати опитайте очната линия L'Oréal Paris Super Liner Blackbuster. Вие избирате къде да бъдат точките. Като начало опитайте по една в средата на долния и горния клепач.

volume_glamour

Накрая е добре да се използва правилна спирала, която ще отдели миглите и ще ги подсили. Отделените и изразителни мигли са характерна тенденция на сезона, даваща възможност на всяка мигла да блесне! Нашият съвет е спиралата Volume Glamour за обем и сгъстяване на миглите от Bourjois.

artdeco_фиксиращ_спрей

И така. Всичко е готово и можете да заслепявате. Не забравяйте обаче фиксиращ спрей, като например Artdeco, за да не размажете творческото си произведение и от точките от две да станат десет😊.

Покажете своите творения на нашия Facebook, очакваме ви с нетърпение!