ТОП 5 сватбени прически за 2018 година

ТОП 5 прически

Продължава тенденцията на сватбите по ливади, в чифлици, до гората… Именно на такива места подхождат булчинските бохо-шик прически, които тази година, заедно с ретро стила на 30-те години, са „най-горещото желязо за коване“… Предимство? Не ви е нужен фризьор. Можете да направите прическата сама (или с помощта на приятелка).

1) Разпусната коса 

 Сватбената прическа може да бъде и просто разпусната коса. Достатъчно е да се погрижим за здравия й вид с това ще се справи подготвящият спрей преди стилизиране на Schwarzkopf, добре да разрешем с четка, като тази на Olivia Garden (йонизира) или Ikoo (от естествени смоли и каучук). И можете да започнете сушенето със сешоар.

Серумът Osis+ Soft Glam ще съкрати сушенето на косата! Накрая използвайте крем за дефиниране и форма на къдриците и украсете косата с венец от цветя. Ако косата ви е права и искате леко да я накъдрите, ползвайте маша за коса и термо-фиксиращ спрей tecni.art. Но сватбената прическа с венец от цветя е чудесна и за права коса.

svatebni ucesy volnovlaska

2) Плитка рибена кост

Прекрасна сватбена прическа за дълга коса е рибената кост. Бохо-шик прическата на невестата е изцяло небрежна. Можете да оплетете опашката асиметрично или да заплетете долната третина. За начало разрешете косата и използвайте малко лак. Ако е по-фина, ще оцените крема срещу накъдряне от Redken или крема за изглаждане от Tigi. Те са отлични за брюнетки и червенокоси. Разделете косата наполовина, можете да си помогнете с разделящите фиби, също от Tigi. От дясната част вземете кичур и заплитайте през дясната половина на косата нагоре и през лявата отдолу, като по осмица. Продължете от другата страна обратно. Щом опашката е готова, можете да разпуснете няколко кичура. При плетенето лесно можете да вложите и флорални орнаменти.

fibi

3) Висок кок

Това е добра сватбена прическа за средна дължина на косата. Като начало разтрийте с пръстите восък за фиксиране и нанесете върху косата. После вземете обикновени фиби и захващайте кичурите на върха на главата. Неравномерностите на кока всъщност представляват стила бохо-шик. За да издържи сватбената прическа целия ден, фиксирайте. Caviar Style, спреят за финално оформяне на косата, ще се справи.

caviar_style

4) Нисък кок

Кокът в долната част е подходящ за средно дълга и дълга коса. Важно е да се постигне обем. Ще си помогнете с навиване на по-големи ролки, като самозахващащите се ролки Chromwell. Щом ги свалите, прекарайте пръсти през вълните и заплетете. Често се прави т.н. руска плитка, която изглежда като кок, но е по-широка. Обикновени фиби  и нужната доза лак ще удържат сватбения кок през целия ден. И не забравяйте китка цветя!

vavoom_matrix

5) Обаянието на 30-те години

Прическите на невестите с къса коса са вдъхновени от стила на 30-те години. Можете да създадете преливащи се вълни или да накъдрите косата с ролки. Необходима е само доза фиксиращ блясък. Отлично ще укрепите с втвърдяващия лак Vavoom от Matrix, а после изберете украсяваща диадема за челото. Чудесно е, че ще ви подхожда, дори и да сте подстригана „по мъжки“. И ще бъдете очарователна в деня с главно „Д“ …

svatebni ucesy foto kratkevlasy