Таро годишен хороскоп за 2017 година

Хороскоп
Започна новата година, научете какво Ви предсказва хороскоп 2017, какво Ви чака през нея, за какво да внимавате, какво да избягвате и какво нетърпеливо да очаквате. Предлагаме Ви годишен Таро хороскоп за 2017 година.

Овен

През 2017 година е важно да оползотворите по правилния начин качествата на зодията Ви Овен. Не Ви липсва кураж да се изправите пред събитията в живота, но едновременно с това е необходимо да го правите разумно. Твърдоглавството рядко носи успех. Добре е понякога да давате предимство на интуицията. Тя може напълно неочаквано да реши много неясноти, които иначе са невидими, погледнато през собствения ентусиазъм. Опитайте повече смирение, защото арогантността прави живота сложен.

Отношения

Подхождайте към партньорските взаимоотношения с отворено „забрало“. С други думи, откровеното и честно държание в крайна сметка се отплаща, макар на пръв поглед да не изглежда така. Важно е също да се вслушвате в партньора си. Очевидно е, че ако живеете единствено за себе си, съвместното съжителство ще престане да съществува.

Работа

В работата Ви трябват твърди лакти. Не позволявайте да Ви отблъснат от това, което Ви принадлежи по право.. Това важи при условие, че действително го заслужавате. Необоснованите очаквания могат да станат причина за спорове, които нарушават междуличностните отношения на работното място. За Вас е по-добре да решавате, отколкото да изпълнявате.

Здраве

Съсредоточете се главно върху психиката и нервната система. Трябва да бъдете във възможно максимална хармония и спокойствие. Вътрешния мир може да бъде поддържан от различни начини за отдих. Към тях включете бани, в които използвайте приятен и релаксиращ продукт за вана.

Съвет за жени

През 2017 г. начинът на гримиране може много да помогне на жените от зодия Овен. Той е в състояние да повлияе на първото впечатление при всяка Ваша среща. Ако използвате подходящи разкрасяващи средства, можете при необходимост да създадете правилната атмосфера.

Съвет за мъже

Мъжете под знака Овен много често са по-скоро холерици. Изпитват необходимост да проявят вътрешното си напрежение навън. Ако това е прекалено, ще доведе до отрицателни последици. Поради това е добре да помогнете на спокойствието. Един от възможните начините е успокояващият аромат на лавандула в сапуна за бръснене Scottish Fine Soaps Classic Male Grooming

Телец

Вашето възприемане на реалността не създава големи проблеми. И все пак 2017 година ще Ви приготви няколко теста в тази посока. За да успеете, ще трябва да се справите с миналото. Помнете – всеки прави грешки. Няма смисъл да се тревожите дълго и да се оставите да спрете по-нататъшното си развитие. Вземете си поука от грешката и възможно най-скоро завършете неприятната част от живота. Ако понякога Ви обхване лошо настроение, създайте си радост с нещо. Голям помощник могат да бъдат различни хобита. Ако ги нямате, започнете да се занимавате с нещо интересно.

Отношения

Тази година може да донесе проблеми във връзката Ви. Главната причина вероятно ще бъде чувството за самота, независимо дали за Вас или партньора Ви. За да ги избегнете, вземете превантивни мерки. Обърнете особено внимание на партньора си, разговаряйте и се интересувайте от неговите радости и страсти. Същото, обаче трябва да прави и партньорът.

Работа

В работата избягвайте големите обещания, които са непосилни за изпълнение. Услужливостта е несъмнено отлична черта, но не бива да се прекалява. Може също да се случи така, че да „засечете“ на нещо. Бъдете търпеливи и постепенно ще се справите. Ако ли не, не се страхувайте да се обърнете към по-опитен колега.

Здраве

Може да се случи, често да се чувствате много изтощени. Това не е добра новина, защото претоварването отваря вратите на болести и води до отслабване на имунитета. Затова внимавайте и при необходимост използвайте средства за подкрепа на имунитета.

Съвет за жени

Парфюмът Versace Versense със сигурност ще Ви донесе радост от живота. Той е чувствен, свеж, лек и именно така ще се чувствате с него. Ароматът предлага комбинация от сандалово дърво, кедър, маслиново дърво, бергамот, зелена мандарина и бодлива круша.

Съвет за мъже

Кураж да се справите с проблемите от миналото може да Ви донесе мъжкият парфюм Hugo Boss Boss No.6 Bottled. Освен смелост той предлага модерен стил, което за иначе консервативно устроения Телец е като „поръсване с жива вода“.

Близнаци

Родените под зодията Близнаци ще изживеят 2017 година по сравнително успешен начин. Главното е обаче, да намерите правилния път във всички дейности. Търсенето на хармонията ще се превърне в една от основните цели на Вашите усилия. Помнете, че не трябва никога да презирате никого. Независимо дали това е човек, приятен за Вас или не. Също избягвайте различни слухове и клевети. Съсредоточете се върху постоянството, защото това е Вашият ключ да успеете с осъществяването на Вашите цели и идеи.

Отношения

В личните отношения се съсредоточете върху това грижата за домакинството да се поделя между двамата. Когато „стрелката“ се наклони изразително на една страна, това води право към конфликти и разваляне на съжителството. Силно определящо значение има също финансовата страна на връзката. Всъщност не трябва единият от партньорите да „изсмуква“ другия. Тук всичко трябва да е уравновесено.

Работа

Избягвайте да се опитвате да получите ползи и предимства за сметка на колегите си. Възможното „дърпане на конци“ също няма да подобри атмосферата на работното място. Опитайте се да покажете приветливо и трудолюбиво лице, което за Вас не представлява никакъв проблем. Но внимавайте да не го развалите, ако зад ъгъла се държите съвсем различно.

Здраве

Грижа и превенция заслужават предимно двойките органи. На първо място това са бъбреците и белите дробове. Затова изучете рефлексотерапията и я прилагайте всеки ден. Могат да помогнат и натурални сокове, съдържащи антиоксиданти, витамини и други вещества, защитаващи организма.

Съвет за жени

Жените Близнаци са изключително общителни и са непрекъснато в движение. Затова със сигурност ще оцените продукти за коса, които ще фиксират безупречно вашата прическа. С термоактивния спрей L'Oréal Professionnel Tecni Art Volume ще постигнете съвършено тази цел и освен това ще придаде обем на вашата прическа.

Съвет за мъже

Зарадвайте партньора си с приятен аромат за дома. Покажете истински интерес към процъфтяването на връзката Ви. Включително и това, че помагате за разкрасяването на вашия общ дом, което със сигурност ще бъде оценено от всяка жена.

Рак

Опитайте се да определите границите на пътя, по който ще вървите през 2017 година. По същество няма значение за каква област от живота става дума. Просто трябва да знаете своите граници и да не се стремите към неизпълними мечти. Ако успеете, тази година въобще няма да е лоша. Би трябвало да сте способни да оцените към какво се стремите в дългосрочен план. Положителни точки в очите на другите ще получите и благодарение на способността да споделяте успехите с Вашето обкръжение. Не става дума само за семейството, към което Раците са особено близки.

Отношения

За знака на Рака е определено добра новина, че 2017 година обещава повече или по-малко спокоен живот с партньора. За да се случи, трябва да решите имотните и финансовите въпроси. Ако заседнете на тях с партньора, това ще се превърне в главната тема на годината. И ще успее да развали Вашето хубаво съжителство. Пазете се особено от дългове и принудителни изпълнения.

Работа

Работодателят ще оцени Вашата дългосрочна качествена работа, което може да означава повишаване на заплатата или дори професионално израстване. За да се осъществи обаче, не трябва да „почивате на лаврите“. Рискът от самодоволство е доста голям. Може да прерасне в стагнация и следващо неприятно пробуждане.

Здраве

Опитайте да облекчите жлъчката и черния дроб. Това означава ограничаване на алкохола, мазните, пържените, прекалено сладките и пикантните ястия. В подкрепа на черния дроб опитайте пакета Walmark c бял трън и хлорела. Белият трън е отличен за черния дроб, а хлорелата помага за детоксикация.

Съвет за жени

За жените, родени под знака на Рака, парфюмът Chloé Love е като по мярка. Предлага романтика, женственост и помага за преживяване на най-съкровените чувства. Благодарение на този деликатен аромат ще предадете своята обич към всички, които я заслужават.

Съвет за мъже

Тази година опитайте парфюма Joop! Homme ще подкрепи Вашите възгледи и ценности в живота. Неговите есенции са необикновени и пълни със свежест. Затова няма опасност да останете в застой, там където трябва да продължите напред. Всичко това носи комбинацията от аромати на портокалов цвят, канела, тютюн и дървесини.

Лъв

Трябва да се научите целенасочено да развивате уменията си. През 2017 година това е предимно комбинация от смелост, щедрост и организационни умения. Въпреки, че това са естествени характеристики на знака на Лъва, не винаги това е лесно. Понякога трябва да се примирите със ситуацията, в която ще обидят Вашето „величие“. Най-малко така ще почувствате от Вашата гледна точка. Затова бдете и не правете прибързани изводи. Ако успеете да се преборите с това истински, Вие можете да изживеете тези 12 месеца доста добре и без големи сътресения.

Отношения

В партньорското съжителство за Вас е много важно общуването и възможността за обмен на мнения. Не винаги ще бъдете съгласен с партньора. Въпреки това, избягвайте винаги да се вкопчвате в своята истина. Никой не може дълго да издържи това. Стремете се да покажете на партньора си топлота и обич. Това не означава, че ситуацията трябва да завършва със секс.

Работа

В работата желаете по-скоро да управлявате, отколкото да работите. Когато няма варианти, по-скоро ще започнете да изпълнявате умствена дейност, отколкото тежък физически труд. Това не би било проблем, ако успеете да убедите своите колеги и шефове, че сте най-полезни именно в тази функция. В противен случай, стиснете зъби и започнете истински да блъскате с тялото си.

Здраве

Не бъдете прекалено мързеливи и се стремете редовно да правите физически упражнения. Иначе, ще започнете да натрупвате повече мазнини, отколкото бихте желали. Ако не направите това и напълнеете, освен режимите за хранене и упражненията, могат да Ви помогнат също и продуктите за отслабване. Техният избор е наистина голям.

Съвет за жени

Никоя жена, родена под знака на Лъва, не бива да подценява грижата за косата. Именно косата истински Ви разкрасява. Освен класическите шампоани и балсами се отплаща в редовни интервали прилагането на качествена маска за коса. Можете да избирате в зависимост от типа и състоянието на Вашата коса.

Съвет за мъже

Всеки Лъв иска да се харесва, за което повечето мъже, родени под този знак, използват слънчевите лъчи. Защо не, но не трябва да се прекалява. При слънчевите бани е необходима съвършена защита. Сред многото популярни продукти принадлежат изделията за слънчеви бани на Bioderma.

Дева

Трябва да използвате тази година за оценка на досегашния си начин на живот. С това не спирайте дотук. Необходими са основни промени. Те ще донесат изразително по-добри условия и повече удовлетворение от това, което правите и колко сте успешни. Ако пренебрегнете предизвикателството на Вселената, доста е вероятно, това да не Ви се отплати. Ще възникнат различни изпитания. Тези ситуации ще проверят дали наистина стоите зад това, което досега сте направили и как сте живели. Трябва да се очаква, че когато това се случи, могат да възникнат проблеми.

Отношения

Опитайте да оставите след себе си това, което във връзката Ви наистина не е работило и е носело значителни усложнения. Трябва да се има предвид, че за да премине всичко успешно е необходимо желанието и на партньора. В противен случай, не е изключено Вашето съжителство да достигне критична точка. Ако тя настъпи, трябва да се примирите с факта, че може да се случи почти всичко възможно.

Работа

Много хора работят по инерция и без по-дълбоко удовлетворение. Ако това е Вашият случай, възможно е 2017 година да прекрати тази тенденция. Но внимавайте! Не правете дълбок разрез без еднозначно изясняване на по-нататъшните планове. Само тогава ще можете да се огледате и да си кажете, че не сте могли да постъпите иначе.

Здраве

Обърнете внимание на целия стомашно-чревен тракт. Основният риск са гъбички, които могат да възникнат в червата. За елиминирането им допринасят ограничаването на консумацията на бялото брашно и бялата захар. Сапунените също помагат в таблетки с юка шидигера.

Съвет за жени

В рамките на цялостната трансформация, която може да настъпи през 2017 година, опитайте да промените Вашия външен вид. Освен новия тоалет замислете се върху това, как се грижите за кожата си. Например, можете да опитате някой нов козметичен комплект за кожата.

Съвет за мъже

Ако искате да промените живота си, не забравяйте да смените парфюма! Опитайте, например парфюма Calvin Klein Man. Неговите дървесни и пикантни аромати ще Ви предоставят елегантност, чар и сексапил. С тази есенция приятно ще изненадате не само своята партньорка, но и заобикалящото обкръжение.

Везни

Годината 2017 може да донесе различни промени за знака Везни. Те могат да са причинени както по принуда, така и от усещане за вътрешна неудовлетвореност от статуквото. Донякъде е парадоксално, че Вашето усещане се основава на факта, че Вие заслужавате нещо по-добро. Ето защо, добре проследете как мислите и какви промени желаете! Силата на мисълта и словото могат неприятно да изненадат. Дори така, че да нямате достатъчно време за оценка на ситуацията. Което е непременно за Везните при вземане на решения.

Отношения

Връзката Ви се нуждае от кислород, но вероятно не знаете как да го направите? Основната предпоставка е да решите промените с партньора. Всякакви самоволни опити могат да бъдат много неуспешни. Преди да предложите нещо на Вашия партньор, помислете отново! Наистина ли сте недоволни от връзката? Не е ли проблемът по-скоро във Вас?

Работа

На работното място ще възникнат проблеми, които могат да бъдат неразрешими. Затова се обърнете към тях на време. Най-голямата грешка би била позицията, че не заслужават да ги решавате. Дори, ако това случайно е истина, то не е решение. Винаги си спомнете, че който се стреми, ще получи помощ и награда.

Здраве

Не натоварвайте организма си с консумиране на киселинообразуващи храни, които могат да доведат до различни здравословни усложнения. Дайте предимство по-скоро на алкалните храни. Не забравяйте т.н. супер храни, които включват и популярните зелени храни.

Съвет за жени

Ако сте уморени, осигурете на тялото си голяма доза енергия. Необходимата стимулация ще ви предостави и правилно подбраният енергизиращ аромат. Душ гелът Biotherm Eau D´Energie ще ви ободри с уханието на портокали, мандарини, касис, лимон, кайсия и свеж жасмин.  

Съвет за мъже

Повечето от жените обичат романтичните моменти, които техните партньори им подготвят. Опитайте понякога и Вие да направите изненади, които могат да помогнат на Вашето съжителство и да забравите за проблемите. Като например една вана с богат слой пяна и запалени свещи?

Скорпион

През 2017 година не се опитвайте да измислите световно откритие. Достатъчно е да се придържате към действащите правила и истината. Тези, които вече са проверени и надеждно работят. Ако не можете да ги приемете, възможно е Вселената да Ви удари през пръстите. Това, разбира се не означава, че трябва да спрете на пътя на живота си. Просто не правете рисковани експерименти. Опитайте да поработите върху способностите си да комуникирате. И интелектът заслужава повече внимание, защото не винаги може да се разчита на комбинацията от емпатия и интуиция.

Отношения

Не разваляйте действащото партньорско съжителство с това да принуждавате партньора си към промени в области, които са безпроблемни. Също не е уместно, да се повишавате всячески над партньора си. Винаги помнете старата позната поговорка - „Гордостта предшества падението“. Също се научете да съчетавате решителността, чувствителността и уважението.

Работа

На работното място ще се случат малко събития, които могат да Ви убягнат през 2017 година. Това несъмнено е добре, но само тогава, когато не прекалявате. Иначе лесно могат да възникнат разногласия с колегите и дори с началниците. Някои не биха избегнали впечатлението, че ги следите с някакво зло намерение. Да не споменаваме за истинско чувство за преследване .

Здраве

В профилактиката се съсредоточете там, където има опасност от задръстване или запушване. Така например давайте на кръвоносните съдове есенциални мастни киселини, които се съдържат в ореха кашу. За отделителната система спазвайте питейния режим. Не претоварвайте жлъчката с храни с високо съдържание на холестерол.

Съвет за жени

За 2017 година избере по-скоро ненатрапчив аромат, който е приятен и винаги Ви дава усещане за свежест. Такива предлага и марката Paco Rabanne. Тази година препоръчваме на жените, родени под знака на Скорпиона, парфюма Paco Rabanne Lady Million във формата на златен диамант.

Съвет за мъже

Всички Скорпиони обичат мистичност, чувственост и способност да очароват противоположния пол. Това е невъзможно без правилно избран парфюм, който би могъл да бъде Armani Code. Той изпълнява всички посочени изисквания и в повече, ухае наистина много продължително.

Стрелец

Не се заблуждавайте от собствените си илюзии, които през 2017 година няма да бъдат добри съветници. Ако им позволявате да Ви водят, ще изгубите праволинейността, която обикновено изобилства при Вашия знак. От това произлиза и съветът - не трябва да разчитате единствено на вътрешните чувства. Необходимо е да се мисли и за практическата страна на живота. Затова, опитайте да реализирате Вашите идеи и решения възможно най-скоро. Единствено така ще защитите разпадането на Вашите мечти. Също не забравяйте да се държите честно към другите. Всякакви неистини, дори нежелани или неочаквани, няма да срещнат разбиране.

Отношения

В партньорското съжителство се придържайте към типичния подход „Каквото е в сърцето, това говорят устата“. При това, винаги помнете, че главната цел на такова отношение е да не наранявате партньора си! Въпреки това, ако изградите отворена връзка, основана на факта, че можете да си кажете всичко и без да се тревожите, само ще спечелите.

Работа

В професионален аспект трябва да се научите да цените собствената си работа. Това означава, че не бива да позволявате никой да се подиграва с Вас. Ако имате усещането, че не сте адекватно възнаградени, обезателно уведомете. Само е нужно да изберете правилно изразяване и подходящо време. При това, определено не усложнявайте ситуацията с понижаване на ефективността в работата.

Здраве

През 2017 година трябва да се грижите за доброто състояние на имунитета. За това е необходимо особено здравословна храна, достатъчен сън и психическо спокойствие. Също не трябва прекалено често физически да се претоварвате. За повишаване на имунитета ще помогне специален екстракт от гъба кладница, ракитник и ехинацея.

Съвет за жени

Ако понякога се съмнявате дали ще успеете, ползвайте парфюма Hugo Boss Deep Red. Той ще Ви даде повече смелост и подкрепа на амбициите Ви. Освен това придава необуздана радост от преживяването на всеки миг.

Съвет за мъже

Комбинация от самочувствие, страст, чувственост и способност да спечелите жените и постигнете своите цели предлага парфюмът Versace Eros. Благодарение на него, можете напълно да се освободите от ежедневните грижи и да получите нов импулс в следващите дни.

Козирог

Придържайте се към качествата, които красят знака на Козирога. Главните са постоянство, стабилност и чувство за ред и законност. Ако се справяте добре през цялата 2017 година, не трябва да се сблъскате с непреодолими препятствия. Основните рискове през месеците на годината са неочаквани събития, които могат да Ви заварят неподготвени. Затова, ако нещо подобно се случи, не позволявайте да излезете от релсите и запазете спокойствие. За това понякога е необходима релаксация. Поради тази причина, освен изпълнението на задълженията, намерете достатъчно време за радост и забавление!

Отношения

За щастливото съжителство през годината трябва да използвате главно своите умения. Освен разбиране на потребностите на Вашия партньор, се опитайте истински да се грижите за домакинството. Вашата помощ определено ще бъде приветствана, точно както възможността да спестите за майстори. Когато към това прибавите някакво съвместно забавление, всичко ще е добре.

Работа

„Който не работи, няма да яде“. Трябва да си изпишете тази поговорка и да я залепите някъде близко пред погледа Ви. Това не означава, че сега значително пренебрегвате работните задължения. Но понякога Вашата производителност не е оптимална. Ако тази тенденция продължи много дълго, може да Ви съсипе репутацията пред работодателя или бизнес партньорите. И определено не искате това, нали?

Здраве

През 2017 година се съсредоточете върху здравето на очите, което естествено включва и превенция. Ограничете гледането на монитора и телевизора, често излизайте в природата. Научете специални упражнения за очите. Може да Ви помогне сок от арония, която предпазва зрението от ултравиолетовите лъчи и подобрява състоянието на очите.

Съвет за жени

От работата и стреса можете да отреагирате по различни начини. Сред много приятните варианти съществуват любовните забавления, ако не се принуждавате към тях и имате подходящия партньор. За да Ви доставят истинска радост, не се страхувайте да ползвате подходящи секс артикули.

Съвет за мъже

Родените под знака на Козирога трябва внимателно да се грижат за зъбите си. Това не е само красива усмивка, която ще стопли не едно дамско сърце. Много по-важно е здравето на зъбите. Не забравяйте да използвате и средствата за грижа за междузъбното пространство.

Водолей

През настоящата година може да изпитате смяна на настроенията повече отколкото е здравословно. От това логично могат да произлизат различни неприятни ситуации, които бихте желали да избегнете. Затова, от първите месеци на 2017 година, опитайте да поработите за по-добрия баланс на интелектуалните и емоционалните аспекти на Вашата личност. Не го приемайте като задължение. Много по-добри и по-ефикасни резултати ще донесе подходът, че това е игра, която ще Ви обогати. Представителите на Водолей, които бързо се справят, ще получат възнаграждение като практически успешна година. А това си струва, нали?

Отношения

Партньорското съжителство може да се превърне в оазис на мир и спокойствие, но може да донесе и много неприятни и често ненужни спорове. Много ще зависи от Вас кое ще надделее. Разберете, че ако във връзката изисквате много лична свобода, това не се харесва на всички! Своевременно поговорете с партньора за неговите представи и намерете оптимално съгласие. Главното е - не променяйте мнението си „като чорапи“!

Работа

За да достигнете успех в работата е необходимо да отделяте повече време на детайлите. Хубаво е, че считате задълженията за нормални и предпочитате решението на важните неща. Но какво ще стане ако пропуснатият от Вас детайл е съществен? Също избягвайте да се отнасяте към колегите си в зависимост от това как сте спали! Това сигурно няма да помогне на колектива.

Здраве

Още от първите месеци на 2017 година се стремете Вашето меню да съдържа много фибри. В противен случай, могат да Ви застрашат проблеми със запичане и в края на годината дори хемороиди. Фибрите се съдържат в сушените плодове, на които със сигурност ще се наслаждавате.

Съвет за жени

Знаете ли, че очите показват не само умора или някаква болест? Хората, които дори малко Ви познават, ще разберат от очите Ви какво е Вашето настроение. За щастие, можете да прикриете това. Достатъчен е подходящ грим.

Съвет за мъже

Много представители на знака Водолей се стремят да се отличат от тълпата, към което принадлежат и необичайните прически. Ако сте между тях, не трябва да забравяте за правилната грижа за косата. Това включва не само качествен шампоан, но и балсам.

Риби

Рибите през 2017 година ги очаква едно основно противоречие. Трябва да изберат между идеалите и реалния свят. Лошата новина е, че няма да бъде лесно да съчетаете и двете. Ще трябва да извлечете най-доброто от космическата енергия на тази година чрез хитрост. Ако трябва да подходите с по-земен подход, действайте по съответния начин! Обратно, можете напълно да се насладите на по-деликатните въпроси! На пръв поглед е невъзможно, но работи. Просто трябва да се поучите от миналите грешки. Със сигурност това няма да е първият път, в който се озовавате в подобна ситуация.

Отношения

В любовта през 2017 година ще търсите главно нежност. Въпреки това, не я бъркайте с настойчивост, която може да изпрати партньорските отношения в ъгъла. Нежността е свързана с много обич, хармония, разбирателство и толерантност. Би трябвало да умеете да се справите с това, като съпричастни Риби. Ако предложите всичко това на партньора си, много е вероятно той/ тя да реагира по същия начин.

Работа

В кариерата Ви липсват остри лакти. Не се тревожете! Не всеки пробива бързо и без скрупули. По-добре работете така, че да уважавате себе си! Всичко останало някак си ще се „развие“. В действителност, ако сте близо до езотеричното, със сигурност предполагате, че резултатите от Вашите усилия ще дойдат. Точно в същия дух, както заслужавате.

Здраве

Съсредоточете се върху балансираното хранене! Всяко по-дълго отклонение в храненето, което предизвиква липса на важни вещества, може бързо да повлияе на здравословното състояние. Тогава отклоненията могат да се заменят с комплекса мултивитамини Garden of Life Vitamin Code Liquid.

Съвет за жени

В областта на красотата и ароматите за щастие не е нужно да избирате какво е подходящо през 2017 година. Парфюмът трябва да е свеж и да не отегчава бързо. Точно такъв е Burberry Touch for Women. Той ясно ще изрисува Вашата женственост и чувственост.

Съвет за мъже

За Рибите често се говори, че им липсва огнена енергия. За да промените подобни твърдения, опитайте парфюма Ferrari Ferrari Uomo. Неговите есенции предизвикват силни емоции, които ще възбудят вибрации във всяка жена във Ваше обкръжение. Носи увереност и решителност в живота.

Павел, notino.bg