Съвети за парфюми зодия Дева

znameni panny

Дева е шестият знак на зодиака и е под влиянието на земния елемент. Благодарение на него повечето от хората от зодията успяват да се ориентират много добре практически. Те са работливи и могат да разчитат на своите аналитични способности във всички области. Това важи както за професионалната, така и личната сфера. Те изпитват повишена необходимост за поддържане на реда. Постъпките на родените в тази зодия много се влияят от разума.

znameni panny 2

Девите, обаче, не са пощадени от уязвими страни. Ако човек, роден под този знак, не овладее своето повишено внимание към детайла, може да се превърне в изключителен педант. Този тип поведение се възприема много негативно от обкръжаващите. В допълнение, на такъв човек му липсва способността да оцени кое е наистина важно и с кое няма смисъл да се занимава по-задълбочено. Друг основен проблем, с който Девите могат да се сблъскат, е по-ниската увереност.

От това ясно произлиза, че Девите трябва да се съсредоточат върху развитието на положителните аспекти на своя знак. Разбира се, също важи, че проблемните черти е необходимо да се открият, овладеят и подтиснат. За това могат да помогнат различни способи и средства. Едно от тях без съмнение е ползването на подходящ парфюм. Ароматът носи определена енергия, която може да помогне на човека.

Съвети за парфюми за жени, родени под знака на Дева.

Повечето жени, родени под знака Дева имат изострено чувство към детайла, което носи със себе си определени трудности. Ако сте уверена в себе си и особено взискателна, за вас е парфюмът Burberry Body. Това е аромат, подходящ за всеки повод. Не само през деня, но и за вечерни официални събития. Съвсем не Burberry е случайно, че марката е много популярна сред британското кралско семейство.

znameni panny 3 

Ако понякога ви „гризе“ малка несигурност поради пониженото самочувствие, тогава е време да опитате парфюма Hugo Boss Deep Red. Неговите ухания пробуждат във вас радост и оптимизъм. Те резонират с естественото обаяние на парфюма да насърчава самочувствието на всяка жена. Благодарение на неговите съставки, няма да се лишите от чувствени преживявания. Ароматът съдържа касис, фрезия, круша, червен портокал, ванилия и джинджифил.

Съвети за парфюми за мъже, родени под знака на Дева.

Както бе вече споменато, зодията Дева принадлежи към елемента на земята. Затова е възможно да ви „допадне“ унисекс парфюмът Calvin Klein CK Be. Неговата близост със земния елемент е изразена чрез елегантния, черен дизайн на флакона. Усещането е подсилено от дървесният аромат, който е оригинален и много приятен. Голямо предимство на парфюма е неговата изключителна дълготрайност. Ползването на този аромат продължава усещането на младостта и повишава вашето самочувствие.

znameni panny 4 

На всички, родени под знака на Дева, сигурно ще помогне, ако понякога преживяват моменти на пълен релакс, страст и максимално необуздана енергия. Това е постижимо спарфюма Antonio Banderas Blue Seduction. Испанският актьор играе като успешен прелъстител в много филми. Затова не е изненадващо, че съставките на парфюма подкрепят сексапила и мъжествеността. Ароматът съдържа касис, пъпеш, мента, индийско орехче, амбра, дърво, капучино и зелена ябълка.