Станете център на вниманието този Хелоуин!

халоуин_българия

Идва Хелоуин. Онова време през годината, когато цари тайнствена атмосфера, подходяща за тематични партита. Възползвайте се от възможността и забравете стандартното. Отпуснете юздите на въображението си не само в грима и създайте уникална визия! Добавете оригинален костюм и не забравяйте да се вживеете в избраната роля! И вечерта, пълна със забавления, може да започне!

За екстравагантността няма граници

Да се маскираш като вампир или скелет… това е доста старомодно. Тази година изберете модерна визия за Хелоуин! Търсите вдъхновение за промяна до неузнаваемост? Имаме идея за вас. Бъдете секси, интересна и същевременно съблазнителна. Създайте оригинална визия в кабаретен стил. Бяхме вдъхновени от 20-те години на миналия век и създадохме грим в стил „flapper“. Без дискретни тонове и бледи нюанси. Избрахме изразителни цветове, поиграхме си с контрастите и при това запазихме женствената нежност на чертите на лицето.

гел_очни_линии

С фокус върху детайлите

Не забравяйте през цялата вечер да играете ролята си! Стилът на танцуване, начинът на говорене и изражението на лицето също ще бъдат важни. Те ще се открояват чрез подчертани вежди. Забелязахте ли? Ние ги покрихме с подходящ слой грим, а над тях изрисувахме „изкуствени“. Изразителните вежди можете да очертаете с молив, а тъмния ефект да подсилите с дълготрайните гел очни линии, нанесени с четка. За стила „flapper“ са типични изразителните вежди и дебел слой блед фон дьо тен. Детайлът, който подчертава цялата визия, може да бъде една изразителна бенка под ъгъла на окото.

Контраст

Розов руж, синьо-сиви сенки за очи. И контрастът е налице! Не се притеснявайте за сенките и сложете повече, отколкото сте свикнали. Не забравяйте да потъмните доста клепача и зоната под окото, а близо до краищата използвайте бял молив. Ще видите колко красиво ще се открояват очите ви. Друга важна част са екстра изразителните устни. За тях е важен контрастът, както и наситеният, лъскав оттенък, който им придава съблазнителен вид и красиво дефинира формата им. И днес спокойно можете да прекалите! Визията за Хелоуин го заслужава. Тъмните устни в стил „flapper“ няма да останат незабелязани.

Последни детайли

 

Екстра удължените мигли и перфектната прическа ( къса коса на вълни, която е популярна сред дамите през 20-те години на миналия век). Така дооформяте визията до последния детайл. Със стилна напитка в ръката и приятели наоколо незабравимата вечер може да започне. И така, ще успеете ли тази година да създадете най-възхитителната визия за Хелоуин?