СЛЕДВАЙТЕ СОБСТВЕНИЯ СИ ПЪТ

Chloe

Подарете си живот, пълен с приключения и свобода, точно като Габи Агион, създателката на Chloé. През 1945 г. тази египетска шивачка се мести във Франция и променя коренно скованата следвоенна мода, като я превръща в нещо деликатно, оригинално и женствено. Нейните парфюми се появяват на пазара за първи път през 1975 г. и днес са познати по целия свят.

Chloe

Открийте парфюмната вода Chloé Signature Eau de Parfum и един непринуден, изящен стил, създаден за свободолюбиви души с изключително чувство за шик. Женствен, закачлив и секси, този аромат съчетава флорални нотки със загатнат полъх на божур, личи и пролетна фрезия. Флиртуващото със сетивата ухание е обогатено с магнолия и момина сълза, които елегантно се съчетават с фини реминисценции на топла амбра и кедрово дърво.

Chloe

Chloé L'Eau Eau de Toilette е идеалният аромат за модерната жена, която следва собствения си път – той загатва за рядко срещана елегантност, спонтанност и бляскаво сияние. Деликатно като глътка въздух, това незабравимо сливане на роза и магнолия с нотки жасмин и дъбов мъх създава неповторимо свежо благоухание.

Chloe

Един прекрасен парфюм може да сътвори чудеса за вашето самочувствие. Освободете истинската си същност с новата тоалетна вода Chloé Rose Tangerine Eau de Toilette – израз на женственост, която е по-дръзка и уверена от всякога. Като същностна част от идентичността на аромата на Chloé, този парфюм се отваря с неповторима розова нотка и поема по неочакван път с плодово вдъхновение: жизнената и слънчева природа на тангерина внася сияние в уханието, а яркият касис с богатите си полутонове подчертава характера му. Трайните базови нотки на кедър и бяла амбра остават наоколо да напомнят за себе си и излъчват изчистена, свръхмодерна елегантност. Ароматът се предлага в модерен, деликатно набразден флакон, украсен с нова, оранжево-розова рипсена панделка в унисон с цвета на уханието. Тази емблематична тоалетна вода със сигурност ще ви очарова.

Купете сега и ще получите безплатна доставка + ексклузивен несесер за всяка покупка на продукти с марката Chloé на стойност над 90 лв.

  1. Кулминацията на женската елегантност
  2. Деликатен, незабравим аромат
  3. Ярко и съблазнително ухание
  4. Сладка цветна композиция
  5. Аромат, който олицетворява женствеността